2777
2789

اون یکی ام بود که تو دلنوازان اسمش روشنک بود از اونم

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
من واقعا از بازیش تو شهرزاد دو که دیوانه شده بود کف کردم. خیلی بیشتر ازش خوشم اومد واقعا ترس مینداخت ...

واقعآ..خیلی موقروالبته نازه😘

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین عشق شوهرم بوده😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

همچنین خواهرش ملیکا . ولی باباشون خوفه

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
پسروعروس افسانه بایگان 

واقعا؟افسانه بایگان خودش که خوبه چه عروسی گرفته

من دیروز تو جم دیدمش گفتم چقد شبیه حمیرا ریاضیه نکنه اونم رفته  بعد سرچیدم دیدم بعللله رفته&nb ...

اون پردیس افکاری عزیزم

شباهت زیادی به حمیرا ریاضی داره

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄