paloma مدیر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 228 عنوان 😃😃😃😃از کدوم بازیگر زن ایرانی متنفرید | مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 208 پست خخخخخخخخخ بگید.من اول:بیتا سحرخیز.ویدا جوان.آزاده صمدی. 1396/09/27 | 02:18 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم101 عضویت: 1392/11/14 تعداد پست: 22819 بهترین بازیگر مرد، فقط و فقط پرویز پرستویی... عالیه عالی... عاشق نقشش توی بید مجنونم... سکا ... فیلم بادیگاردشودیدی!!!!!!؟؟؟؟بروببین اشکتودرمیارهبامریلازارعی بازی کرده محشرررررره باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
narniya عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 1571 بیتا سحر خیز رو که نمیشناسم. ولی اون دوتای دیگه رو با استارتر موافقم. چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟. خیییلی حرف میزنی...
1994همراز عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 4460 نیکی کریمی ،بس که مغروره😠😠 خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
مامان_علیرضا_جون1 عضویت: 1392/11/06 تعداد پست: 5987 منم تا حالا ازش بازی خاصی ندیدم. فیلم عاشقانه رو بازی میکرد
ونیز عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 816 نگوووو بعضیشون واقعاخوبن لیلاحاتمی مریلازارعی خسروخدابیامرز رضاکیانیان کم بازیگرخوب نداری ... پریناز ایزد یار و ریما رامین فر رو هم باید به لیست دوست داشتنی ها و خانوم های با شخصیت اصیل و با استعداد اضافه کرد ☺
طلوع29 عضویت: 1392/09/13 تعداد پست: 6248 منم از احسان علیخانی متنفرم. به اون حسی ندارم خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 یکی از یکی شنگول تر.بهترین و می گفتی بهتر بود. حداقل 4 تا درست و حسابی می اومد توو ذهنمون. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12681 نیکی کریمی ،بس که مغروره😠😠 چون مغروره دوسس دارن دیگه🙄ههه ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
خورشیدپاییزی عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 4308 فیلم بادیگاردشودیدی!!!!!!؟؟؟؟ بروببین اشکتودرمیاره بامریلازارعی بازی کرده محشرررررره آره یه بخش هایی رو دیدم. عالیهمن واقعا عاشق بازیگریشم...اگه توی هالیوود بازی میکرد قطعا روی هوا میزدنش! نفوس حق النفس میدهند...
چکاوک4 عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 5249 نیکی کریمی ،بس که مغروره😠😠 عععععی لباسشو دیدی توعکس جدیدازدیشب اینستا پرشده....اخه من به طراح چی بگم انگارکه نیکی دوتادستاشوقطع کردن... و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
طلوع29 عضویت: 1392/09/13 تعداد پست: 6248 ازگلزارخوشم نمیاد.... بازی بلد نیست، فقط خشگله خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12681 پریناز ایزد یار و ریما رامین فر رو هم باید به لیست دوست داشتنی ها و خانوم های با شخصیت اصیل و با است ... مرسی ازپرینازعزیزم که واقعآزیباست مثل خواهرکوچیکمه خیلی ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.