2777
2789
بهترین بازیگر مرد، فقط و فقط پرویز  پرستویی... عالیه عالی... عاشق نقشش توی بید مجنونم... سکا ...

فیلم بادیگاردشودیدی!!!!!!؟؟؟؟

بروببین اشکتودرمیاره

بامریلازارعی بازی کرده محشرررررره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بیتا سحر خیز رو که نمیشناسم. ولی اون دوتای دیگه رو با استارتر موافقم.

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگوووو بعضیشون واقعاخوبن لیلاحاتمی  مریلازارعی خسروخدابیامرز رضاکیانیان کم بازیگرخوب نداری ...

پریناز ایزد یار و ریما رامین فر رو هم باید به لیست دوست داشتنی ها و خانوم های با شخصیت اصیل و با استعداد اضافه کرد  ☺

یکی از یکی شنگول تر.

بهترین و می گفتی بهتر بود. حداقل 4 تا درست و حسابی می اومد توو ذهنمون.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نیکی کریمی ،بس که مغروره😠😠

چون مغروره دوسس دارن دیگه🙄ههه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

فیلم بادیگاردشودیدی!!!!!!؟؟؟؟ بروببین اشکتودرمیاره بامریلازارعی بازی کرده محشرررررره

آره یه بخش هایی رو دیدم. عالیه

من واقعا عاشق بازیگریشم...

اگه توی هالیوود بازی میکرد قطعا روی هوا میزدنش!

نفوس حق النفس میدهند...
نیکی کریمی ،بس که مغروره😠😠

عععععی لباسشو دیدی توعکس جدیدازدیشب اینستا پرشده....اخه من به طراح چی بگم انگارکه  نیکی دوتادستاشوقطع کردن...

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
پریناز ایزد یار و ریما رامین فر رو هم باید به لیست دوست داشتنی ها و خانوم های با شخصیت اصیل و با است ...

مرسی ازپرینازعزیزم که واقعآزیباست مثل خواهرکوچیکمه خیلی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.