2777
2789
عنوان

.خیانت دوستم به شوهرش...

16005 بازدید | 114 پست

بچه ها چن روزیه صمیمی ترین دوستم براش یه اتفاق وحشتناک افتاده چن روزه هنش درگیریم...اونقد نگرانشم که نگو...تازه هم زایمان کرده حدود بیست روزی میشه

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

چی شده گلم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریان ازدواجش خیلی مفصله و اتفاقاتی براش اوفتاده..باردار شد  توی دوران بارداریش دوباره به فکر عشق قبلیش افتاده و الان با وجودی بچه اش متولد شده عاشق شده و داره رابطه برقرار میکنه میکنه باهاش...البته الان فقط در حد پیام و اینا تو فضای مجازیه...

بیچاره شوهرش .راهنماییش کن دست از این کارش برداره .دیگه مادر شده .چنین کاری در شان یه مادر نیست 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

از اول راهنمایی بود که پسر عموش خواستگارش شد اما دختره اصلا تو نخ این مسایل نبود..خیلی زیبا و مودب.خانواده درست و حسابی و با ابرو هم داره...همش اسمشون رو هم بود..خیلی خواستگار داشت اما باباش همه رو رد مطگرد تا اینکه سال اول دانشگاه برادر شوهر خواهرم مارو با هم دید وعاشق دوستم شد...

جریان ازدواجش خیلی مفصله و اتفاقاتی براش اوفتاده..باردار شد  توی دوران بارداریش دوباره به فکر ع ...

با همون عشقه اولش؟

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
بیچاره شوهرش .راهنماییش کن دست از این کارش برداره .دیگه مادر شده .چنین کاری در شان یه مادر نیست  ...

از عواقبش کارش بترسونش باهاش صحبت کن حتی اگر میتونی پیشنهاد مشاوره بهش بده