2777
2789

خیلی وقته که وضعم همینه وقتی سرپا راه میرم خیلی خسته ام و نیاز به خواب دارم ولی وقتی میام بخوابم اصلا خوابم نمیبره کلافه شدم تروخدا اونایی که تجربه دارن بیان یه راهکار بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه...امتحانش میکنم ممنون

فقط یه مشکل اینجاس که به بدموقع خوردم صبح برای یه کار واجبی باید بلند شم ولی از اونجایی که خوابم خیلی سنگینه اگه الان بخوابم صبح نمیتونم پاشدم اگه هم نخوابم صبح کلا گیج میشم 😑😑😑💔💔💔💔💔

ممکن تپش قلب داری

نمیدونم..

ولی مشکلات زندگیم به قدری زیاد شدن که دیگه نمیتونم طاقت بیارم خیلی استرسی شدم و همینطور بیحوصله و کسل😕....

از سر همین مشکلات خیلی چیزا تو زندگیم به هم خورده از جمله کم خوابی 😕💔

منم همینجوری ام الان دوتا قرص ملاتونین خوردم فعلا که تاثیر نداشته نهایتا یکی دیگه هم میخورم بشه ۹ می ...

خیلی حس بدیه..

مخصوصا منی که صبح باید حتما برا یه کاری بیدار شم و اون کار هم نیاز به تمرکز زیاد داره...

الان اگه بخوابم صبح برای اون کار بیدار نمیشم..

اگرم نخوابم نمیتونم رو اون کار تمرکز کنم...

کلا دلم میخواد بمیرم

نمیدونم..ولی مشکلات زندگیم به قدری زیاد شدن که دیگه نمیتونم طاقت بیارم خیلی استرسی شدم و همینطور بیح ...

ولی وقتی اینجور هستی و مضطربی ریتم قلبت تند شده و آماده خواب نیست

ولی وقتی اینجور هستی و مضطربی ریتم قلبت تند شده و آماده خواب نیست

چی بگم...

من خیلی چیزا تو زندگیم به هم خورده به خاطر مشکلات خیلی بد این زندگی...

اگه یکی از تاپیکام رو دقت کنی توش همه مشکلاتمو توضیح دادم...

خلاصه همون مشکلا به قدری منو اذیت کردن که الان به این مشکلات دچار شدم و نمیتونم راحت بخوابم و تو کل روز هم خستم

خیلی حس بدیه..مخصوصا منی که صبح باید حتما برا یه کاری بیدار شم و اون کار هم نیاز به تمرکز زیاد داره. ...

دقیقا منم الان خوابم ببره چه فایده ای داره دیگه صبح شد

نمیخوام فردا ساعت ۱۲ بیدار بشم...

کاربری من و دوستم👭

دقیقا منم الان خوابم ببره چه فایده ای داره دیگه صبح شدنمیخوام فردا ساعت ۱۲ بیدار بشم...

منم همینطور‌‌...

ولی بدبختی اینجاس که صبح کار خیلی واجبی دارم که اونم نیاز به تمرکز بالا داره یعنی کلا دلم میخواد بمیرم ....

اول که مشکلات بد زندگیم باعث شد این اتفاقا بیوفته و حالا همین اتفاقا یعنی همین کم خوابی و اینا داره برام مشکل درست میکنه کلا مشکل تو مشکل اگه خودکشی حلال بود دو سال پیش خودکشی میکردم میرفتم ...