2777
2789
عنوان

Pco

200 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی میتونه این جمله سونو رو تحلیل کنه در تخمدانها فولیکولهای ریز متعدد مشهود است که به نفع pcoاست و کیستی به قطر۲۸میلیمتر در تخمدان چپ حاوی اکوهای داخلی به نفع مییت کمپلکس دیده شد

برام اتیسترون و متفورمین تجویز کرده

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفورمین هم واسه تبلی تخمدان تجویز میکنن بقیشو نمیدونم

یعنی نمیتونم بچه بیارم من پریودم منظمه هورمون مردانه هم ندارم کلا اگه به خاطر اقدام نمیرفتم سونو اصلا نمیفهمیدم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
یعنی نمیتونم بچه بیارم من پریودم منظمه هورمون مردانه هم ندارم کلا اگه به خاطر اقدام نمیرفتم سونو اصل ...

چرا میتونی،ولی یه مدت بعد مصرف قرص ها 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
یعنی نمیتونم بچه بیارم من پریودم منظمه هورمون مردانه هم ندارم کلا اگه به خاطر اقدام نمیرفتم سونو اصل ...

چرا میتونی بچه بیاری

ولی مرتب ورزشـکن و فسفود و شیرینی رو کلا حذف کن

شنیدم قطره ویتاگونسم معجزه میکنه

منم داشتم ولی باردار شدم.

زیاد بهش فکر نکن. 

رازیانه خوبه. مرتب استفاده کن بغیر از ایام پریودیت.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
چرا میتونی بچه بیاری ولی مرتب ورزشـکن و فسفود و شیرینی رو کلا حذف کن شنیدم قطره ویتاگونسم معجزه می ...

ضرری که نداره این قطره

میتونی گلم ولی دارو مصرف کنی ان شالله یه نینی ناز خدا بهت میده مشکلی نیست نگران نباش

میتونی گلم ولی دارو مصرف کنی ان شالله یه نینی ناز خدا بهت میده مشکلی نیست نگران نباش

خدا از دهنت بشنوه