گفتم منم خیلی تنهام جاریم ۲۰ ساله ازدواج کرده با برادرشوهر ولی من ۶ ساله ازدواج کردم.کاری کرده همه رو با من بد کرده درحالیکه من خیلی ساده و خوبم به همه احترام میزارم،بچهاش مخصوصا دوتا دخترش که دبستانی و راهنمای اند نمیزارن تو هیچ جشن یا مراسمی بچهام همراه کسی بازی کنن،به همه ی بچهای فامیل گفتن با اینا بازی نکنید و بزنیدشون و فحششون بدید بخاطر همین ما تو خونه زندانی هستیم بچهای من یکی ۴و یکی ۵ سالشونه،از قرآن میخام تاوان دل شکسته ی منو بچهامو بدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیوونه کجا داره جز در خونهی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
جدی فقط برا غیبت؟ ... من حتی نمیدونم وجود داره یا نه ینی ی چی بین کفر و ایمانم جدی نمیتونم قبولش کنم ک فک کنم وجود داره....
۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
من الا از فشار عصبی مغزم کار نمیکنهدلم داره بیرون میاد ببخشید اگه ناراحتت کردمراست میگی حق داری عزیز ...
نه عزیزم من به بیرحمی و بدجنسی و بدی عادت دارم،شما که خیلی خوبی.ناراحت نشدم گلم منم گفتم شما که گناهی نکردی یه گناهانی هست مثل گناه جاریم که منو بچهام بدبخت کرده افسرده شدیم ای خدا