2777
2789
عنوان

چرا اکثرا اهنگا عاشقانن😐

165 بازدید | 21 پست

(دقت کنین نوشتم اکثرا!) چرا مثلا اینجوری نیست که راجع به یه قتل اهنگ بسازن یا راجع به یه اتفاق تاریخی یا مثلا راجع به یه احتمال یا همچین چیزی؟ 

اکثریت یا مستهجنن یاهم عاشقانه؟ 

علی سورنا گوش بده 💀

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا دپ یا گنگ یا عاشقانه ...

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب مثلا درمورد قتل چی بگن آخه 

موضوع اهنگ باید یه طوری طرف رو جذب کنه که گوشش بده 

گوش دادن یه آهنگ که درباره قتل هست چه لذتی داره 

البته شایدم داشته باشه نمیدونم😅😂

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

چون طرفدار بیشتر داره 

شما الان همه اون روزهایی که بدون تو گذشت صادقی بیشتر دوست داری 

یا اهنگ حماسی و انقلابی ۲۲ بهمن روز شکست دشمن ؟

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چرا باید درمورد قتل بسازن؟

مثلاً یارو بگه میخوام بیام بکشمت نگو نه نمیشه میخوام بیام خورشتی خوردت کنم نگو نه نمیشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چون آهنگ با احساس و روح آدم سرکار دارع 

مگه مجله است ک در مورد قتل و احتمال حرف بزنه 

در ضمن مردم ولتیق حالشون خوب نیست دوست دارن گوش کنن آروم بشن روحشون یکم نوازش بشه نه اینکه در مورد قتل آهنگ گوش بدنه و بدتربشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.