ولی قطع کنه دوباره بر میگرده به نامنظمی و پریود نشدن و بقیه مشکلاتش
سوالم اینه تا کی باید دارو مصرف کنه؟ کی درمان میشه
یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی میزنه لطفا مسخره بازی درنیار.
مثلا من فقط برا دوره ای که تصمیم داشتم بچه دار شم دارو مصرف کردم همین
ولی بعضیها سالها مصرف میکنن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درمان نه قطعی مثلا من فقط برا دوره ای که تصمیم داشتم بچه دار شم دارو مصرف کردم همین ولی بعضیها سالها ...
خب آخه دارو مصرف نکنی اذیت میشه آدم، یکیش مثلا موهای زائده که زیاد میشه
تا آخر عمرم که نمیشه دارو مصرف کرد
یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی میزنه لطفا مسخره بازی درنیار.
درمان ندارهاگه بچه داری ک هیچ خیلی پیگیر نباشاگه بچه نداری سریع یکی بیارچون ب مرور بدتر میشع نه بهتر ...
مجردم
فقط اصلاح سبک زندگی روتین خواب باید داشته باشید خوراکی ناسالم نخورید ورزش از واجبات تنبلی تخمدان ها هست من تا تحرک داشتم اوکی بود وضعیتم ی مدت ورزش نکردم و رعایت نمیکردم باز برگشت
خب آخه دارو مصرف نکنی اذیت میشه آدم، یکیش مثلا موهای زائده که زیاد میشه تا آخر عمرم که نمیشه دارو مص ...
من موهام خیلی کم پشت هست نااازک
علائم ندارم اصلا
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️