2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم الان هم بچه دارم

نمیدونم چرا اومدم توی تاپیکت😐

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب بهمون امید بده عزیزم چکارا کردی چیا خوردی

خخخخ من نمیتونم امید بدم

آخه بدون دارو یهو باردار شدم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه هایسوال دارم  کسیکه تنبلی داره ولی هیچ دارویی نمیخوره اگه بارداربشه بایدمتفورمین بخوره یان ...

نه برای چی بخوره 

من تاپیک زدم کسی نیومدراهنمایی کنه 

من مردادفهمیدم تنبلی گرفتم ازهمونروزشروع کردم به پیاده روی روزانه 1ساعت شیرینی جانم گذاشتم کنار

امروزبعدازتقریبا4ماه دوباره رفتم سونوکه 13سیکلم بودپریودم 32ردزه س گفت بازم کیستهای ریزتوهردوتخمدانت داری ولی 2تافولیکول سابز18توتخمدان راستت هست 

که مطمءنم بخاطرهمین ورزشه چون من عیچ دارویی نمیخورم 

بجزدوماه مکمل اونم اخرمهرتموم شده بودن 

ماه پیش اقدامم نگرفت 

این ماه دومه 

نمیدونم متفورمین رومنی که اصلانخوردم حالااگه بارداربشم بایدبخورم یانه؟؟

وخدایی که بشدت کافیست