2777
2789
عنوان

زن چادری اینجوری قبوله 😂🥹

473 بازدید | 37 پست

موهاش صورتیه تا باسنشه

فیلر لب 

پروتز سینه 

فیلر باسن 

ژلیش مانیکور لیفت مژه و ابرو و ...

میکاپ لایت ولی لنز مشکی میزاره 😂😂

خیلیم پولدارن خیلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگار میخواد یچیزیو به یه کسی ثابت کنه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چادر مصلحتیه به نظر

ولی خب ما کی باشیم نظر بدیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

😂😂ن تروخدا چادر نپوشه 

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

اگه پلنگ بود میگفتین قضاوت نکن.

ولی چون چادریه مورد نقد و بررسی قرارش میدین!

یک بام و دو هوا

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

از نظر اونا فقط چیز سیاهی به اسم چادر باشه و تو بدترین کارهای دنیا رو هم بکن ولی فقط زیر چادر اونوقته که مجازی هر کاری خواستی بکنی

خلاصه که بدترین دشمنان دین هم همینا بودن که فقط و فقط ریاکاری رو رواج دادن خیر دو عالم رو نبینن