2777
2789
عنوان

فولیکول چروکیده

6113 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

من این ماه از 3پری تا 10 لتروزول خوردم

11پری دو تا فولیکول به سایز 12و14 داشتم

15پری فولیکولها شده بودن 22و20

دکتر hcg نداد گفت شاید فولیکول خودش باز بشه

امروز که 16پری هستم دوباره سونو شدم سایز یه فولیکول 24شده یکی دیگه هم به قول دکتر چروکیده شده بود

امشب امپول hcg زدم که دکتر گفت باید زودتر میزدی الان یه کم دیر شده و دلیلش دیر شدن رو نگفت

حالا سوالم اینه که نکنه اون فولیکول چروکیده نشون دهنده یه فولیکول ترکیده باشه که تخمک ازاد کرده

حالا اگه فرض کنیم  این حدس درست باشه و تخمک ازاد شده باشه الان که امپول زدم چه بلایی سر اون یکی فولیکول 22 میاد یعنی اون هم ازاد میشه 

گیج شدم

میشه دو تا تخمک به فاصله دو روز بارور بشن؟

عزیزم اگه آزاد شده بود متوجه میشد و دیگه آمپول نمیداد مایع دیده میشه که نشون دهنده آزاد شدنشه

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کس نظری نداره اصلامیدونین دو تاتخمک با فاصله دو روز بارور میشن یا نه؟؟؟؟؟  

بله چرا نشه... این دوقلوها اکثرا همینطوریَن دیگه ولی باید زودتر آمپول میداد که تخمکای نازنین هدر نره😔 ان شاءالله چند روز دیگه خبر بارداریتون‌و بدین

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

سلام خانما من تو اقدامم واسه بارداری تنبلی تخمدان دارم این ماه دارو مصرف کردم کلومفین و امپول هاش ام جی و دکتر بخاطر فلیکولای زیادی که تخمدان حاظر کرده بود امپول برای ازاد سازی و نداد من ۱۹ سیکلم رفتم سنو واژینال و دوتا فلیکول چروکیده تو سنوم هست حالا من سوالم اینه یعنی فلیکول ازاد شده که چروکیده دیده شده

خانما کسی نیست خیلی استرس دارم الان یه هفتس زیر دلم و نوک سینمم درد میکنه ۹ روز دیگه موعد پریودمه خی ...

سلام

اینقدر استرس نداشته باش

انشاالله که خیره

بسپار دست خدا بهترین رو برات رقم بزنه