2777
2789
عنوان

ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 159 پست
بیا خوصی عشقم یا تو تل گرام بزارم واست الان سرشب خوبیت نداره😂

اومدم درو وا کن😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مامان بزرگ هم شدین

پ ن پ 

پیرزنما نوم کلاس دومه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بد بود قیافه ام

نه عزیزم  زیبا بودی 😍

صب کنید ی عکس دارم از دماغم پیدا کنم اونو

من اینوقبول دارم پوستای صاف وکلا خوشگلن اما از یه سنی نمیدونم چرا یهو انقد بدمیشن مثلا جوونی خوشگلنا اما یکی دوتا بچه ک میارن,,,,,,ببخشید رک گفتم

فقط خودتوخودتوخودت
من اینوقبول دارم پوستای صاف وکلا خوشگلن اما از یه سنی نمیدونم چرا یهو انقد بدمیشن مثلا جوونی خوشگلنا ...

اره قبول دارم چون ما خیلی ب شوهر و بچه هامون اهمیت میدیم کلا خودمون یادمون میره

گرنباشدچیزکی مردم باز زر مفت میزنن مهم نیس😝😝