2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبل ازدواج توی آشنایی حس کنید مادر روی خیلی موضوعات نظر داره و پسر تحت کنترلش هستتوی دوران آشنای ...

فقط فرارکن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اگه قبل ازدواج توی آشنایی حس کنید مادر روی خیلی موضوعات نظر داره و پسر تحت کنترلش هستتوی دوران آشنای ...

وای وای شوهر من . 5 سال پوووووستم کنده شد تا تونشتم زندگیمو درست کنم پیر شدم پیییر

اگه پسرخوب باشه چی سر در نمیارم پسره خودشم حرفاش مثل مادرشه یا واقعا نظراتش بامن موافقه

عزیزم پسری که حرف مادرش رو منتقل میکنه سرتا پاتو طلا بگیره فایده نداره . من کشیدم میدونم خودتو گول نزن

عزیزم پسری که حرف مادرش رو منتقل میکنه سرتا پاتو طلا بگیره فایده نداره . من کشیدم میدونم خودتو گول ن ...

وقتی حرف میزنم باهاش میگه درست میگی و موافقم بعدش محکم که باهاش حرف میزنم میبینم حرفاش بعضی جاها عین خانواده اش هست

متاسفم عزیزمیعنی زندگی سخت میشه؟مادر دستور میده باید چه جوری باشی؟

هرچی مامانش گفت میادروتوپیاده میکنه وهیچ حقی توزندگی خودت نخواهی داشت

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

وای وای شوهر من . 5 سال پوووووستم کنده شد تا تونشتم زندگیمو درست کنم پیر شدم پیییر

میشه بگی چیکارکردی خوب شد؟