2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر مشاوره مراقبتی پوست و مو هستم😊💙 هرمشکلی دارید بگید راهکار و محصول دارم.ضمنا آرایشی بهداشتی دارم و برند های معتبر خارجی کارمیکنم.کرم دستساز گیاهی هم داریم هیچ ماده شیمیایی مضر نداره.(کرم های دستساز پرداختش درب منزل)

سلامممم 

موهام چن وقته اینجوری شوده که تار موهام که دست میکشم یه جا ضخیمه یه جا نازک یک دست نیس قبلن کم بود الان تقریبن هشتاد درصد موهام اینجوری شوده روغن ارگان بخرم خوبه؟یا یه چیزی دیگ پیشنهادم میدین و اینک دلیلش چی میتونه باشه تغذیه؟یا ی چیز دیگ 

خیلی ممنووون

سلامممم موهام چن وقته اینجوری شوده که تار موهام که دست میکشم یه جا ضخیمه یه جا نازک یک دست نیس قبلن ...

سلام وقتتون بخیر باشه عزیزم.روبیکا پیام بده بهم بفهمم جنس موهات چیه

این آیدیمه:

Aryas_admin

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.