2777
2789

دعای خیرتونو برام بفرستین .چمدونمو بستم و آماده شدم

تا 1ساعت دیگه راه میوفتم میرم تهران که یه بار دیگه سیکل میکروم رو شروع کنم .کل امشب رو باید تو اتوبوس باشم ولی این راحتترین قسمتشه .خواهش میکنم ازتون دوستای خوبم با هر ذکر یا دعایی که اعتقاد دارین  برام دعا کنین اینبار موفق بشم بدترین امتحان برای یک زن حسرت مادر شدنه .فقط  از شما صلوات و دعای خیر میخوام بلکه خداوند با نفس حق شما حاجت دلمو بده 

درمورد اسم کاربری م برای دلخوشیمم این نام کاربری رو گذاشتم

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

احساستو درک میکنم عزیزم انشالله که نتیجه میگیری و زحمتت با بچه دار شدنت جبران میشه عزیزم صدقه بزار حتما 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله به حرمت اسم اقا صاحب زمان یه روز تاپیک بزنی بگی مامان شدم

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

از دعاهای خوب تک تک شما ممنونم .اینبار فقط توکل کردم به خدا هرچی خودش بخواد راضی م به راضای خودش دیگه به زور ازش چیزی نمیخوام 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

خواهش میکنم هرکس اومد تو تاپیک م برا حاجت روایی م صلوات بفرسته .ازتون ممنونم