2777
2789
عنوان

رمزشون چیه

95 بازدید | 20 پست

ی خانومو میشناسم از ۷ونیم تا۴ سرکاره

بعد اون باشگاه بعد باشگاه حتما شب باید بیرون بره ی جایی حالا چه پاساژ گردی چه خونه ی کسی

همیشه حتی سرزده بری خونش خونه هاش مرتب غذاش رو گاز ظاهرشون شیک وقتیم ک میری خونش یا میاد خونت انقد فعال و پرانرژیه اصلا ی جا بند نمیشه یا میرقصه یا ی فعالیتی میکنه رمز این مدل آدما چیه؟ 

حالا من نیم ساعت فعالیت کنم ۲۳ ساعت و نیم استراحت مطلق بهم میخوره 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اینا روانین

😆😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش طولانی مدت خودش به شدت انرژی و حیات می بشه به بدن 

اگر طولانی مدت ورزش کنید همیشه نشاط دارید کمتر غصه می‌خورید راحت تر زندگی میکنید 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

کاش مرد بودم همچین زنی میداشتمممم

منم خوشم اومد 😆

دیسیپلین دارن

مداومت تو دیسیپلین سخته

من تا میام شروع کنم دیسیپلین داشتن کمالگرایی نمیزاره ی کوچولو حتی نیم درصد کارم طبق برنامم پیش نره میزنم زیر کل اون برنامه ریزی☹

ورزش طولانی مدت خودش به شدت انرژی و حیات می بشه به بدن اگر طولانی مدت ورزش کنید همیشه نشاط دارید کمت ...

تازه اول راهم 

یا ما مشکل داریم یا امثال اینامنم مثه توام اسی هیچیو مثه خواب دوست ندارم

من خیلی دلم میخواد اونجوری باشم ولی فقط کافیه ی کار انجام بدم کل ۲۴ ساعتم وقف اون کار میشه 😆

مداومت تو دیسیپلین سختهمن تا میام شروع کنم دیسیپلین داشتن کمالگرایی نمیزاره ی کوچولو حتی نیم درصد کا ...

دقیقااااااا

جدیدا دارم کمال‌گرایی رو کنار میزارم زندگیم رو رواله حسابی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

دقیقاااااااجدیدا دارم کمال‌گرایی رو کنار میزارم زندگیم رو رواله حسابی

چطور بهش بی توجهی میکنی؟ 

چطور بهش بی توجهی میکنی؟

اوایل خیلی اذیتم میکرد ولی الان خودمو گول میزنم

مثلا دارم درس میخونم یهویی حواسم پرت میشه ۴۰ دقیقه وقتم میره 

ب جای اینکه درسو ول کنم ساعت رو ۴۰ دقیقه عقب میبرم

یا کلا ب ساعت نگاه نمیکنم

بیشتر برام خود انجام کاره مهمه تا زمانش

یا مثلا ی روز  کارمو انجام ندم فرداش با حال بد هم ک شده فقط میرم انجام بدم‌ ک روزای بعدم حس بهتری داشته باشم

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...