2777
2789

دخترم شب ارزوها ارزو کرده ی سطل پر لپ لپ داشته باشه و هی بمن میگه مامان خدا کی ارزومو براورده میکنه

۶ سالشه

تولدشم نزدیکه

من براش طلا خریده بودم ولی از اونجایی ک کم طاقتم زودتر بهش دادمش

الان بنظرتون دو سه تومن لپ لپ چرت و پرت مارکای متفرقه بخرم ک ده پونزده تا بشه یا با پوله ی چیز بدرد بخور تر بخرم براش

کلا ایده ای دارید برا تولد بچه ۶ ۷ ساله؟

رستورانم قراره ببرمش و کیکم براش بگیرم ولی دلم نمیاد روز تولدش بی کادو باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لپ لپ خوبه از اون بزرگ ها کیمدی ها یکی بگیر

اخه میگه ی سطل میخوام منظورش اینه تعدادش زیاد باشه و گرنه خودش ماهی س چهار بار شایدم بیشتر دونه ای لپ لپ میخره

از لپ لپ متنفرم و خدا لعنت کنه سازندگانِ لپ لپ رو که چقد حروم خورن

دختر منم گیر میده هر دفعه ۲۰۰_۳۰۰ تومن لپ لپ میخره بخدا به اندازه ۵۰ تومن جایزه داخلشون نیست

دزدی شاخو دم نداره که

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه نیست خیلی 

بنظرم بده یه چیز بدرد بخور تر 

پولتو میریزی اشغالی با خرید لپ لپ حالا اگه 3 4سالش بود آدم دلش نمیمومد دلش رو بشکنه

ولی الآن خیلی بچه و کوچیک نیست 

بزار بدونه زندگی بالا پایین داره و همیشه طبق میل خاسته و آرزوهای پیش نمیره

بازم خوددانی عزیزم 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
همون لپ لپ بگیر نزار تو دلش بمونه بگو خدا ارزوتو براورده کرد خیلی خوشحال میشه🥰

اره منم میگم بزار هیجان این اتفاق براش بمونه باز میگم قراره همشو بریزه دور و عاقلانه نیس گیر افتادم