جیغیرچی مدیر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2722 عنوان کاربر وکیل آقا داریم یا کارای حقوقی رو بدونه | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست لطفاً اگه وکیل هستین سوال دارم ازتون اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹 1403/10/16 | 22:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mramirreza عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 603 شاهد که نداریم ولی صداشو دارم که داره میگه باید امضا کنی منم دارم گریه میکنم میگم نه خوبه کمک میکنه نگه دارین فیلمو ان شاالله به حقتون میرسید اگه دعوا بالا گرفته و به مرحله طلاق رسیدید با یه وکیل مشورت کنید شاید اگه شما اول بزارید اجرا دستتون جلو تر باشه از لحاظ زمانی میگم
جیغیرچی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2722 خوبه کمک میکنه نگه دارین فیلمو ان شاالله به حقتون میرسید اگه دعوا بالا گرفته و به مرحله طلاق رسیدید ... دادم دخترخالم نگه داشته واسم چون میترسم پاک کنه طلاهای منو بدون اینکه بفهمم فروخته اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
mramirreza عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 603 دادم دخترخالم نگه داشته واسم چون میترسم پاک کنه طلاهای منو بدون اینکه بفهمم فروخته روی طلا ها هم شاید بشه اقدام کرد مثل نگه داشتن فاکتور ، فیلم عروسی، عکس ، شاید بتونه کمک کنه
جیغیرچی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2722 روی طلا ها هم شاید بشه اقدام کرد مثل نگه داشتن فاکتور ، فیلم عروسی، عکس ، شاید بتونه کمک کنه هیچ کدوم و ندارم . بازم خیلی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹