2777
2789

سلام دوستان من تو هفته 15 ام اما امروز صبح که از خواب پاشدم ی لیوان آب خوردم و بعدش صبحونه مث همیشه اما گلاب ب روتون یهو هرچی خوردم بالا آوردم میترسم علتش چیه؟ من از اول بارداریم اصلا تهوع نداشتم فک کنم خودم خودمو چشم زدم هیهی الانم نمیدونم گشنمه یا نه میترسم چیزی بخورم بیارم بالا

امکان هست راهنماییم کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واس اینک فقط ی باز بالا اوردی تا الان 🤣 فک نکنم ی بار بالا اوردنتون جای نگرانی داشته باشه عزیزم

آخه این تهوعم اضافه شه حسابی تکمیل میشه شرایطم من از همون هفته دوم بارداری دل دردای شدید دارم ی سره تا الان دکترمم گفته ممکنه بمونه برام استراحتم حالا بیاد تهوعم اضافه شه حسابی نورانی میشم مردم از دل درد تهوعم بدترش میکنه خدا کنه چیزی نباشه

نه مشکلی نداره من که از هشت هفته شروع شد الانم شونزده هفته شدم خوب نشدم😢

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
آخه این تهوعم اضافه شه حسابی تکمیل میشه شرایطم من از همون هفته دوم بارداری دل دردای شدید دارم ی سره ...

انشالاه ک همین ی بار بوده بهش فک نکن. من هم استراحت مطلق بودم هم روزی سیزده بار بالا میوردم... هنوزم خوب نشدم😑

آخه این تهوعم اضافه شه حسابی تکمیل میشه شرایطم من از همون هفته دوم بارداری دل دردای شدید دارم ی سره ...

نگران نباش گاهی اینجوری میشی تو این هفته ها من تهوعم هفته ۱۲ قطع شد اما الان هفته ای یه بار مثل شما میشم . دایمی نیس. من وقتی صبحانه دیر میخورم اینجور میشم

انشالاه ک همین ی بار بوده بهش فک نکن. من هم استراحت مطلق بودم هم روزی سیزده بار بالا میوردم... هنوزم ...

وااااای خدا مادر شدن چ سخته انشاالله صحیح و سالم دنیا میاد با شیطون بازیاش همه قبلنا رو از یاد میبره فقط خدا بهمون صبر بده

نگران نباش گاهی اینجوری میشی تو این هفته ها من تهوعم هفته ۱۲ قطع شد اما الان هفته ای یه بار مثل شما ...

شایدم برا دیر شدن صبحونست چون من دیشب سردرد خیلی شدیدی داشتم تا صبح بیدار بودم 7صبح خوابم برد صبحونم خیللی دیر شد ممنونم از راهنماییت خدا کنه دیگه تکرار نشه