یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعلا چیز جدی وجود نداره در کل میگمچرا خب ممکنه شرایط ازدواج رو نداشته باشن
اهان سنتون هم کمه خوب ممکنه سنتون بیشتر بشه پخته تر شدین نظرتون عوض بشه خوب فکرکن درموردش دو دوتا چهار تا کن که خدایی نکرده در آینده دچار مشکل نشی. احساساتت تا چند سال دیگه خیلی عمیق تر و پخته تر میشه
نمیدونم واقعاحس میکنم یه حسی ایجاد شده مخصوصا از طرف ایشون ولی اینم مطمئنم اصلا زمان مناسبی نیست برا ...
من خودم تو یه همچین دوره ای بودم چه وارد رابطه بشید یا نشید به جوری فکر و ذکرتون میشه همدیگه بزودی که خواسته و ناخواسته میخوایم رابطه رو جدی تر کنید و احتیاج دارین که تامین احساسی بشید از طرف فردی که دوستش دارید و اونم دوستتون داره
بابااا بحثم اینه سنم برای ازدواج خیلی کمه و الان تو مقطعی از زندگیم نیستم که بخوام ازدواج کنمو از طر ...
بحث آب نمک بودن نیست
به هر حال وقتی نه رل میخوای نه رابطه ی دیگه باید صبر کنید پس 😅
رابطه ی من و یه نفر دیگه هم همینطوری بود ،الان تبدیل شده به یه رابطه ی نگاه کردن هم دیگه ،از هم دوری میکردیم یه مدت 😑 الان بهتر شدیم ،باز برگشتیم رو نگاه کردن ولی من همچنان دوری میکنم چون از خودم مطمئن نیستم ،اون که گفت صبر کن 😅البته دوری کردنمون تقصیر من شد ...