2777
2789
عنوان

اگه دو نفر از هم خوششون بیاد

123 بازدید | 23 پست

قصد ازدواج نداشته باشن اصلا ولی از همو دوست داشته باشن باید چیکار کنن

روابط امروزی هم که اکثرا چهارچوب خاصی نداره و مورد پسند خونواده ها نیست

دقیقا باید چیکار کرد

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج موقت🚶🏻‍♀️

بابااا بحثم اینه سنم برای ازدواج خیلی کمه و الان تو مقطعی از زندگیم نیستم که بخوام ازدواج کنم

و از طرفی نمیخوام دوست پسر داشته باشم

بمونیم تو آب نمک؟😂

.

دوست دارن همو ولی قصد ازدواج ندارن،چطوری میشهادم کسی رو دوست داشته باشه و نخواد باهاش ازدواج کنه؟تنا ...

فعلا چیز جدی وجود نداره در کل میگم

چرا خب ممکنه شرایط ازدواج رو نداشته باشن

.

بابااا بحثم اینه سنم برای ازدواج خیلی کمه و الان تو مقطعی از زندگیم نیستم که بخوام ازدواج کنمو از طر ...

ببین آب نمک بد ترین دوره ایه که هر کسی میتونه تجربه کنه

وارد رابطه ی احساسیتون بشید ولی به اون صورت تو اب نمک نمونید

بعدا میبینی چقدر دوران مسخره ای بوده اب نمک

خیال بودنت رفت، آرزوی بودنت رفت؛ حسرت ماند.

فعلا چیز جدی وجود نداره در کل میگمچرا خب ممکنه شرایط ازدواج رو نداشته باشن

اهان سنتون هم کمه خوب ممکنه سنتون بیشتر بشه پخته تر شدین نظرتون عوض بشه خوب فکرکن درموردش دو دوتا چهار تا کن که خدایی نکرده در آینده دچار مشکل نشی. احساساتت تا چند سال دیگه خیلی عمیق تر و پخته تر میشه

ببین آب نمک بد ترین دوره ایه که هر کسی میتونه تجربه کنهوارد رابطه ی احساسیتون بشید ولی به اون صورت ت ...

نمیدونم واقعا

حس میکنم یه حسی ایجاد شده مخصوصا از طرف ایشون ولی اینم مطمئنم اصلا زمان مناسبی نیست برای وارد رابطه شدن برای جفتمون

و اگه اقدامی بکنه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی منم یه نیمچه حسی دارم از طرفی نمیشه واقعا

متوجه منظورم میشین؟

.

اهان سنتون هم کمه خوب ممکنه سنتون بیشتر بشه پخته تر شدین نظرتون عوض بشه خوب فکرکن درموردش دو دوتا چه ...

بله درست میگین

به نظرتون این پختگی تو احساسات و کلا امادگی برای ازدواج تقریبا تو چه سنی به وجود میاد؟

میدونم متفاوته ولی کلی

.

نمیدونم واقعاحس میکنم یه حسی ایجاد شده مخصوصا از طرف ایشون ولی اینم مطمئنم اصلا زمان مناسبی نیست برا ...

من خودم تو یه همچین دوره ای بودم چه وارد رابطه بشید یا نشید به جوری فکر و ذکرتون میشه همدیگه بزودی که خواسته و ناخواسته میخوایم رابطه رو جدی تر کنید و احتیاج دارین که تامین احساسی بشید از طرف فردی که دوستش دارید و اونم دوستتون داره

خیال بودنت رفت، آرزوی بودنت رفت؛ حسرت ماند.

بابااا بحثم اینه سنم برای ازدواج خیلی کمه و الان تو مقطعی از زندگیم نیستم که بخوام ازدواج کنمو از طر ...

بحث آب نمک بودن نیست 

به هر حال وقتی نه رل میخوای نه رابطه ی دیگه باید صبر کنید پس 😅

رابطه ی من و یه نفر دیگه هم همینطوری بود ،الان تبدیل شده به یه رابطه ی نگاه کردن هم دیگه  ،از هم دوری میکردیم یه مدت  😑 الان بهتر شدیم ،باز برگشتیم رو نگاه کردن ولی من همچنان دوری میکنم چون از خودم مطمئن نیستم ،اون که گفت صبر کن 😅البته دوری کردنمون تقصیر من شد ...