2777
2789
طرز تهيش چيه 🤔عزيزم

این خورشت مخصوص شهر ماست 

غدای کرمانشاهه 

دستورش تو نت هم هست 

گوشت ها رو ریز ریز میبریم امدازه یه بند انگشت با پیاز و زرد چوبه تفت میدیم

از اون ور خلال بادوم ها رو که قبلا خیس کردیم جدا میزاریم یه جوش بزنه تا اون آرد های دورش بره آبشم میریزیم دور بعد خلال ها رو به گوشت و پیاز اصافه میکنیم و میزاریم قشنگگگگ بپزه آخر سر زرشک سیاه و نمک و رب سرخ شده 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوووش من که عاااشقشششم  منم ترخینه درست کردم 😊

ترخینه چیه گلم به منم یادبده

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من یه غذا که میخوام درست کنم صدبار باید بیام بچه رو بغل کنم مگه میذاره بنابراین غذای راحت دمپخت گوجه میذارم

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
عدس پلوباسالاد

ببخش بهترين سالاد واسه كنار عدس پلو چيه ؟ چون غداي خشكي هست 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
این خورشت مخصوص شهر ماست  غدای کرمانشاهه  دستورش تو نت هم هست  گوشت ها رو ریز ریز ...

موسي عزيزمخيلي خوب ب نظرمياد موادش😋

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤