2777
2789
عنوان

رفتم یه مزون لباس بخرم

128 بازدید | 14 پست

گفتم ببخشید شال هاتون کجاس گف شال ها رو با لباس میدیم تک نمیدیم بعد یه نگاه از پایین ب بالا انداخت به لباسهام گف معلوم مشتری ما نیستین 

اومدم خونه به همسرم گفتم این قضیه رو بعد بهش گفتم  خیلی از لباس هاش خوشم اومد عید بریم ازینجا بخرم( قیمتاش بالاس فقط  )همسرم گف من جای تو بودم نمیرفتم مغازش چرا اینطوری گفته بهت فکر کرده کیه به نظر شما هم بی احترامی کرده بهم؟یا نه چیز بدی نگفته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

کانال آموزش خیاطی بصورت رایگان  زدم با کلی ایده و ترفند و مدل همراه با گروه رفع اشکال خیاطی، تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

مگه لباسات چطور بوده تقریبا بی ادبانه بوده،والا که دلیلی نداشت بهتون بگه مشتری ما نیستید این رو گفته ...

لباسهام خوب بود والا خودمدتعجب کردم گفتم شاید منظور بدی نداشته فقط گفته مشتری ما نبودی تا الان

منم بودم نمی‌رفتم

اخه بعدش کلی راهنماییم کرد که چی میخای بیا اینو با اون ست کن یا اینو بپوش یا مثلا بهمن بیا لباس فصل بهار هم میاریم بازم نظرت با همسرم یکی هست با این اوصاف؟؟؟؟