2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 17 پست

عزیزم چون درخواست دوستی ندادی نشد خصوصی پیام بذارم 

شامپوی لدورا هست و تونیک قطره ای ضد ریزش مو
حقیقتش نمایندگیشو دارم اما به هدف فروش خودم نگفتم. تو از هر جایی میتونی گیر بیاری ارزش امتحان داره

اگه دورو برت کسی نمایندگیشو داره میگم از اون بگیر
فکر میکنم میتونی مستقیم حتا از سایت pmlm.com بگیری ولی الان از اکانتم خارج شدم که ببینم قیمتا برای کسی که نماینده نیست چجوری میشه فعلن نتم خرابه چیزی بالا نمیاره
اما وقتی نخوای دارو مصرف کنی یه راهی که اررش امتحان داشته باشه همینه

فقط نکته ای که هست اگه امروز صبح حموم بری تا یه روز و نصفی بکشه که موهات چرب یا کثیف بشه شامپوی موی چرب، اگه از ۲ تا ۵ روز بکشه چرب یا کثیف شه شامپوی موی معمولی، و اگه بیشتر از ۵ روز بکشه شامپوی موی خشک مناسبته طبق این شامپو بردار از هر برندی و از هر جایی  شامپو بر میداری.

و البته موهات اگه چربه یه تونیک دیگه مناسبتره تونیک گورخریه که پایه آبه و بعد حموم اسپری میشه مصرفش راحتتره ولی رشد قدی مورو زیاد میکنه و موهارم خیلی ضخیم میکنه حتا موهای کرکیو ضخیم میکنه، بوشم رو مو خیلی خوبه یه جورایی مثل عطره🤭 این یه قلم تو سایت شارژ نیست البته دست نماینده ها هم مشکله پیدا بشه، تک توک کسی باشه هنوز داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی نه بلد نیستم کدوم قسمت درخواست

الان که جوابتونو همینجا دادم

ولی کلن اگه خواستی با یکی خصوصی صحبت کنی، میزنی رو پروفایل اون آدم ، دو تا گزینه بغلش هست، درخواست دوستی و ارسال پیام، برا اینکه بشه پیام گذاشت اول باید درخواست دوستی داد، طرف قبول کنه بعد پیام میشه گذاشت