2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها احتمال بازرادی تو روز 5 پریود که لک بینیه هست با وجود اینکه رابطه دخول نباشه

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

نوک سینه سیاه بشه پسره 

همش گرمت باشه و حرارت بدنت زیاد باشه پسره

و اینکه خیلی ویار نداشته باشی

من اینارو شنیدم برای خودمم اتفاق افتاد به حدی گرمم میشد که چله زمستون نصفه شب میرفتم زیر دوش اب سرد ، بعضی روزام که از دانشگاه بر میگشتم زمستون برای خودم اب دوغ خیار درست میکردم میخوردم😂به شدددت هم از چایی بدم میومد،فقط به چایی ویار داشتم

نوک سینه سیاه بشه پسره  همش گرمت باشه و حرارت بدنت زیاد باشه پسره و اینکه خیلی ویتر نداشته با ...

من از داغی در حال سوختنم اما بچم دختره

اینا قطعی نیست احتمالاته فقط

میشه یه دختری طبعش گرم یا جنین پسری طبعش سرد باشه

من از داغی در حال سوختنم اما بچم دختره اینا قطعی نیست احتمالاته فقط میشه یه دختری طبعش گرم یا جنین ...

شما درست میگی ، منم طبق شنیدهام گفتم و حالی که خودم داشتم،ممکنه برای یکی دیگه برعکس جواب بده،

انشالله خدا دختر گلتو برات خفظ کنه❤️