2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری عالی درتهران

214 بازدید | 27 پست

سلام میشه لطفا کمکم کنید من ی مرکز ناباروری می خوام درتهران امروز نی نیم سقط شد واین دومین سقطم بود دکتر گفت باید بری مرکز ناباروری چون برای هردوبار قلب  تشکیل نشد ه خواهش می کنم تورو خدا هرکس از مرکز ناباروری درتهران جواب گرفته وراضی بوده بگه ومن راهنمایی کنه 

عزیزم منم تو تا سقط داشتم هر دو هم قلب نداشتن ولی هنوز درمانی شروع نکردم .فعلا خیلی ذوقم کور شده.

البته بهمون مرکز ناروریه این سینا بیمارستان امام.دکتر خطوش زاده رو هم معرفی کردن چند جا 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من دوتا سقط داشتم قلب تشکیل شد ولی تا قبل هفته ده از کار میافته.

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
سلام من سه تاسقط داشتم که قلب تشکیل نشدمرکزسقط مکررابن سیناروبهم معرفی کردن رفتم وخداروشکرنتیجه هم گ ...

سلام عزیزم مشکلتون جی بود منم 4تا سقط داشتم الان تحت نظر دکتر رزاقیم اشخیصشون برا من مشکل ایمنی

سلام من سه تاسقط داشتم که قلب تشکیل نشدمرکزسقط مکررابن سیناروبهم معرفی کردن رفتم وخداروشکرنتیجه هم گ ...

دارو استفاده کردین شما فقط با مار دبگه ای انجام دادید

دکتر برا من پردنیزولون تجویز کرده و سرم ای وی ای جی به محض بارداری فک کنم درمان شما هم همین بوده درس ...

آره سرم ای وی ای جی تاپایان 7ماهگی براساس وزنت

خدایاخودت کمکم کن