2777
2789

وسایلم راضی نبود پارچه کج کوله یه متر کرم 50 دوستم گفت چقدر خسیس هزاری شانه پلاستیکی حالا کیف چادر شال خوب بود اینه شمعدان قرآن نباتم آورده بود با شیرینی میوه نقل انگشتر نامزدیم 4 گرم بود ولی یه کلمه باهام حرف نزد نامزدم یکسال ونیم جنگید تا راضیش کرد مامانم هی طعنه میزنه میگه محلت نزاشت هی صدامن نکرد تو اتاق اصلا خودمم نرفتم نامزدم آمد دنبالم ولی نامزدم خیلی خوبه هیچی واسم کم نمیزاره دوروز قبل نامزدی برام گوشواره سه جفت خرید لباس نامزدی خرید پول زد کارتم برا آرایشگاه خیلیم دوستم داره خیلی تلاش کرد تا بهم رسیدیم ولی دوستم هی میگ خوب نیست خسیسه مادر شوهرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا اینطوری میکنن

مغز ندارن فکر کن خودش با اون چادر عکس داره 

البته برای نامزدی چادر خوب اینا خریده بود اونم حتما شوهرم خریده ابن اولین چیزی که داد شوهرم برام اورد خاک لر سرش 

خدا رو شکر شوهرم بهترین ها رو میخره 

ولی ااونا برام کاری نکردن هیچ کاری

مگر میخای بغل مادرشوهرت بخابی😐

مهم شوهرته ول کن مادرشو

تا بوده همین بوده جنگ مادرشوهر و عروس 

از الان خودتو پیر نکن برای این مسائل خاله زنک بازی

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

مغز ندارن فکر کن خودش با اون چادر عکس داره البته برای نامزدی چادر خوب اینا خریده بود اونم حتما شوهرم ...

منم شوهرم میخره جنس خوبم میخره کمم نزاشته برام عالیه این هرچی آورد اشغال بود هی جلو مامانم آبروم رفت کرم 40.تومنی اگه نداشت مهم نبوده خرپوله خسیس