2777
2789
ترکیبشو تو پست قبلیم نوشتم راست میگه طفلی برا کسانی که سایز فولیکولشون کوچیکه و مشکل بارداری دارن ...

من نگفتم تخم هویج تاثیر داره یا نه .ب اونش کاری ندارم‌.

عنوانشو گفتم یجوری 

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
این چیزا واقعیه؟ من که این چیزا قبول ندارم

ولی دوستم که بخاطر فولیکولهاش مشکل داشت با دارو نتیجه نگرفت. عطاری بهش یه ترکیبو داد از 4 گیاه کا یکیش تخم هویج فرنگی بود. گفت حداقل 5 ماه طول میکشه تا درمان شه. دیروز زنگ زد گفت باردار شده. اونم ظرف 1 ماه و نیم

منم بچه دار نمیشم.ولی مشکلم متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ترکیباشو ازش بپرسین 

نوشتم بالا

تخم هویج فرنگی+رازیانه+بومادران+گیاه 5 انگشت

هر روز از هر کدومش 1 قاشق چایخوری میریخت تو. یه لیوان آب جوش و دم میکرد و میخورد. 

ولی اون خیلی کارا کرد. 

هر صبح ناشتا 1 عدد قرص ویتاگنوس(گیاهیه) و شب هم قبل شام 1 دونه میخورد.

چاییشو تا حدی که رنگ آب بشه کمرنگ کرد ولی با دارچین میخورد.

تو قنوتش هم به دعاییو اون و شوهرش میخوندن.

گفت 5 ماه طول میکشه تا نتیجه بده. ولی با 1 بار پریودیش الان باردار شده. یعنی ظرف یک ماه و نیم جواب گرفتن. شکر خدا

ایشالا شمام بچه دار میشی گلم.

مشکلش خیلی حاد بوده یا نه  من تنبلی تخمدان دارم

اون تنبلی نداشته ولی با قرصهای هورمونی هم موفق نشد تخمک خوبی برا بارداری داشته باشه.

قرص ویتاگنوس با اینکه گیاهیه ولی داروخانه ها دارن. منم میخام برم بگیرم

این ترکیبی که گفتش در کنار قرص ویتاگنوس و چای دارچینی هم در درمان کیست تخمدان, هم سیکل نامنظم و هم مشکلات تخمک زنان بسیار مفیده میگفت, حتی یائسگی رو به تاخیر میندازه

بهم گفت اگه تا 5 ماه دیگه جواب گرفتم که الحمدلله و الا میخاست برا IVF اقدام کنه. طفلیا الان بودجشو نداشتن. ولی خدا نذاشت به 2 ماه برسه

ولی دوستم که بخاطر فولیکولهاش مشکل داشت با دارو نتیجه نگرفت. عطاری بهش یه ترکیبو داد از 4 گیاه کا یک ...

شاید کار دارو  گیاهی بکنه عاملی که مانع بارداری از بین ببره نمیشه گفت صد در صد هر کی بخوره باردار میشه

انشاالله هرچه زودتر قسمت خودت بشه

❤️🌷

خدارو هزار مرتبه شکر بهش بگین برا منم خیلی دعا کنه

اتفاقا الان تو تل*گرام ازش پرسیدم تو قنوتشون چه دعایی می خوندن گفتش زن و شوهر هر روز باید این دعا رو بخونن

واست میفرستم گلم

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ﴿۷۴﴾سوره فرقان

و از سوره انبیا: رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾

عزیزم واست 14 تا صلوات به نیت نی نی دار شدن میفرستم.

برای من و همسرمم دعا کن. مشکلات ناباروری من خیلی پیچیدس خیلی دعامون کن