2777
2789

من هفت شب می ره سه ظهربرمی گرده..

کلادردسره

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زیاد ساعات کاریشون 

آره دیگه😑چندساعتی هم که می یادکلاخوابه😕

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

من 4شیفته 

دو روزش شب میره 

سخته دیگه اما عادت میکنی باید خودت زندگیت رو بچرخونی

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
وای یعنی ۱۸ساعت کار؟

آره😑

من شوهرم دکوراسین داخلیه ساختمانو ویلاس..گاهی که باید زود کارشو تحویل بده باید تا صبح کار کنه باز بیاد چند ساعت بخوابه باز بره تا صبح طفلی خیلی اذیت میشه😔😔

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

بابای منم روزا از سرکار میومد میخوابید

تلویزیونم صداشو خیلی کم میکردیم اصلا باهم حرف نمیزدیم 

با صدای کوچیکی بیدار میشد

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد

من 

روزا خواب شبها سر کار 

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

من هفت شب می ره سه ظهربرمی گرده.. کلادردسره

یعنی هر روز 20ساعت کار میکنه؟؟؟پس چطوری زندگی میکنید؟؟؟زن برای چی گرفته؟؟؟بچه کی باباش رو ببینه؟؟؟؟

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن