aramآرام مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 142 عنوان فردا تولد همکارمه کسی که زیرآبمو جلو مدیرعاملم زد بگید چیکار کنم 87 بازدید | 5 پست فردا تولد همکارمه یه بحثی بین منو مدیرعاملمون پیش اومد همین همکارم زیرآبمو زد و باعث تشدید تنش شد حالا مدیرعامل میخواد فردا سنگ تموم بذاره و براش تولد بگیره بنظرتون رفتارم چطور باشه؟؟ اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠 1403/10/16 | 02:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramآرام مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 142 همکارت خانومه یا آقا؟ خانومه جالبه امروز مدیرعاملمون صبحانه خرید حتی بمن تعارف نکرد نشستن دوتایی صبحونه خوردن ببین چقدر همکارم پسته حتی تعارف نکرد با مدیرم به مشکل خوردم تو چته؟؟؟؟؟ اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠
eeeellnaz عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 59 خانومه جالبه امروز مدیرعاملمون صبحانه خرید حتی بمن تعارف نکرد نشستن دوتایی صبحونه خوردن ببین چقدر هم ... 😂داره خودشو میچسبونه بهش مطمئنی بینشون چیزی نیست؟ 😂
aramآرام مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 142 نمیدونم هست یا نه ولی چرا شعور بعضی آدمها از شهوتشون عقب تر مونده اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠