2777
2789

اصلا عالییییی واقعا هرچی بگم کم گفتم من اهل کیک نیستم کیک های زیادیم درس کردم و میکنم برای خوانواده و... من زیاد اهلش نیستم ولی امان از اون روزی که کیک شکلاتی درس کنم همشووووو میخورم همشوووووووو

اخجون بگو

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گذاشتی لایکم کن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دخترای عزیز دستور نان روغنی خوب بلد بودین بگین بهم ،

خب بگذریم ،دستور کیک شکلاتی کافی شاپی ،بنظرم درست نکنین چون همشو میخورین چاق میشین😂😁

خو حالا دستورش ، سه تا تخم مرغ درشت رو با یکم وانیل با همزن دستی یا برقی قشنگ همبزنین ، برقی بهتره صددر صد ،،خب ،وقتی کش دار و عالی شد حالا نوبت شکر ،یه لیوان فرانسه پر با نصف لیوان  میریزین و هم بزنین یکم ،حالا روغن مایع نصف لیوان ،بعد شیر یک سوم لیوان پرچرب ،و همه هم دمای محیط ،بعد یه لیوان اردپر و نصف لیوان آرد ناوایی من میریزرم 4بار الک کنین ،داخلش پودر کاکائو نصف لیوان فرانسه ،بکینگ پودر یه ق مرباخوری ،جوش شیرین 1ق مربا خوری و نمک یه کوچولو ،نوک ق چای خوری ،مواد خشکو قاطی کردین طی سه مرحله قاطی مداد کنین با همزن دستی ،حالا در آخر نصف لیوان آب جوش جوش بریزین و دمای 170 اول المنت پایین در اخر بالا حالا توستر من اینجوری شما هرجوری که همیشه انجام دادین المنتارو میگم اون کارو کنین 😍😍😘😘درست کردین لطفا نظرتونو بگنین خوشکلا

دخترای عزیز دستور نان روغنی خوب بلد بودین بگین بهم ،خب بگذریم ،دستور کیک شکلاتی کافی شاپی ،بنظرم درس ...

در اخر یه شکلاته تخته ای بنماری کنین بریزین روش اگه دوس داشتین کم یا زیاد باشه سلیقه ایه و تزینن کنین 😍

دخترای عزیز دستور نان روغنی خوب بلد بودین بگین بهم ،خب بگذریم ،دستور کیک شکلاتی کافی شاپی ،بنظرم درس ...

چی بگم والا...

جوش شیرین دیگه کسی نمی‌ریزه

نمک هم نشنیدم تاحالا 

شیر میزنم همیشه  ولی آب جوش نه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم دستور همینه اگه شما دوس نداری درس نکن

آره معلومه ک درست نمیکنم!

فقط نظرمو گفتم !