2777
2789

سلام خانمای عزیز طرزتهیه یه نان روغنی امتحان شده با بافت عالی بلدین خواهش میکنم بگین دوس دارم درس کنم گفتم ببینم کی بلده بافتش عالی و طعمشم عالی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از نونوایی خمیر میگیرم بهش شیر و شکر و زردچوبه و تخم مرغ اضافه میکنم بعد باز یکی دوساعت استراحت میدم بعد تو روغن سرخ میکنم البته باید به اندازه ای که شیر اضافه کردی ارد هم اضافه کنی که خمیر شل نشه

بنظرم شیر و شکر و خمیر مایه و تخم مرغ رو قاطی میکنی میذاری ور بیاد و بعد دونه دونه مثل نون ولی ی کم ...

نه تو روغن که دوس ندارم جالب نیس برام مضره بعدش فکر میکنم غذاس😂

توی شهر ما که بهترین هاش رو درست می کنن توی تنور ولی اونها حرفه ای هستند

این نون روغنی داستانش فرق داره

تو روغن داغ سرخ میشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اگه با روغن ارده سرخ کنی بهتر میشه 

یا یکم روغن ارده قاطی روغن سرخ کردنی بریزی 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

توی شهر ما که بهترین هاش رو درست می کنن توی تنور ولی اونها حرفه ای هستند

اره هست اون سری قیمت گفتم گفت 80تومن البته 6ماه پیش  بعدش یه خمیر اندازه تخم مرغ بود بهش کن سوراخ سوراخ ،انداخت رو تنور

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792