اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
خدانکنه فداتشم ببخشید باعث ناراحتیتون شدم احتیاج به دردودل داشتم واقعا!
نه قشنگم این حرفا چیه؟
برای خودت و پسرت بهترینهارو آرزومندم❤
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
اینکه همش تو خونه ای بدترت میکنه.سرتو گرم کن.آهنگ غمگین ب هیچچچوجه گوش نکن.جایی ک حالتو بد میکنه نرو.من ک کاملا میفهممت.ولی نمیشه به دنیا بگی وایسا.سختیه ماجرا همینجاست
سلام عزیزم.میتونی در مورد روده هات برام توضیح بدی.منم مدتیه مشکل دارم و درد.علائمت چیه
آره عزیزم من از اول مهر اینم بگم قبلش ضربه روحی بدی خوردم از ناراحتی شکمم اولش باد کرد بعد کم کم علاعمت دار شد درد داشت روده هام سنگین شد شکمم قشنگ کار نمیکرد معذرت میخوام قطر مدفوعم اندازه مداد شده بود بعد کلی دکتر و آزمایش آندوسکوپی و کلونوسکوپی گفت التهاب روده و زخمای سطحی که روزی کلی قرص میخورم