2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خوب نیست😭

73 بازدید | 6 پست

دوتا جوجه عروس هلندی دارم یکیشون از چهارشنبه مریض شد و اسهال و بی حال بردیمش دامپزشکی بستری شد هنوز تحویلش نگرفتیم امشب اون یکی هم همین علائم رو داره ...

یه ماهه از مامانم جوجه های عروس هلندیشونو گرفتیم ولی واقعا دستمونو بستن

نمیتونیم یه مسافرت بریم چون تنها میمونن کسی رو هم نداریم بدیم بهشون واسه چند روز

اگه بخوام بفروشمشون چجوری یه ادم مطمئن پیدا کنم که بدونم مواظبشونه؟ دیوار قابل اطمینانه؟

حالم خیلی بدع احتمالا اون یکی هم باید بستری شه ..

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سخت نگیر

دوست من عروس هلندیشو مسافرت میبره

عادت کرده گوگولی 🥰🥰

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت نگیردوست من عروس هلندیشو مسافرت میبرهعادت کرده گوگولی 🥰🥰

اخه ایمقدر مسولیت داره 

همش درحال چک کردنشونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بذار تو دیوار، بنویس فقط به کسی میدم که به عنوان حیوون خونگی بخوادش و حیوان دوست باشه، بعدم تلفنی که ...

حتی شده رایگان میدمشون فقط بدونم مواظبشونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم احتمالا خیلی برات سخت باشه چون واقعا نگرانی برای یه کسی یا چیزی که برا ادم مهمه دردناکه بنظرم بهتره از همشهریات سراغ بگیری یا اگه تو شهرستان مکانایی واسه حیوانات باشه ببرشون اونجا حالا دیوارم گذاشتی اوکیه ولی قبل هر کاری اول ببین طرف چطوریه چون ادمای دیوار از نظر من زیاد قابل اعتماد نیست 

میدونم احتمالا خیلی برات سخت باشه چون واقعا نگرانی برای یه کسی یا چیزی که برا ادم مهمه دردناکه بنظرم ...

اره منم سخت اعتماد میکنم مخصوصا واسه این دوتا جوجه ی نازم

ممنونم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40