2777
2789

ترکید نتونستم کامل بخونم تا اونجاش خوندم که شوهرش جواب زنکاشو نمیداد گفت میره سراغ شوهره ابجیش و فردا میره پبش زنش آخر چبشد شوهره رفت چیکار کرد؟

یا سرکاری بود؟

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم
دیگه نیومد منم تو فکرشم تاپیکشم فک کنم دعوا کرده بود تو تاپیک ترکید

نفهمیدی شوهرش رفت پیشش یا نه؟کنجکاوم ببینم شوهرش چیکار کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه از همون شب دیگه نیومد . همه نگرانش بودن

رفتم تاپیکاسو چک کردم بعد اون پربازدیدیه یه تاپیک دیگم زد که گفت به احتمال زیاد بچش سقط میشه یا شده ولی نفهمیدم شوهرش چیکار کرد

چی شدمن نخوندم

شوهره خواهرشوهرش با پیج فیک بهش پیام داده بود و خودشو معرفی کرده بود که اره با پیج دیگم پیام دادم جواب ندادی با این آخر پیام دادم یچی میخوام بهت بگم درباره شوهرته یعد اینم کنجکاو میشه میگه بگو این مرده ام همش مینداخته به روزای دیگه مینداخته به جمعه یا شنبه و اینا اینم همزمان با شوهرش و با این مرده حرف میزده بعد بره شوهره خواهرشوهرش نوشته خونه بابام هستم فردا شوهرم صبح میاد فردا پیام نده بعد شوهرشم همون لحظه سین میکنه و دردسراش شروع میشه

چی شدمن نخوندم

یجاسو جا انداختم بره شوهره خواهرشوهرش نوشته خونه بابام هستم فردا شوهرم صبح میاد فردا پیام نده اشتباهی میفرسته به شوهرش شوهرشم همون لحظه میبینه