الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا درد نداره یه مقدار کلافه میشی اولاش بعد یه مدتم عادت میکنی من اصلا یادم نمیاد قبلا سفت بود یا نرم ولی الان در کل راحتم باهاش و اینکه دکترت خیلی مهمه
عمل راحتیه هیچوقت به نرمی و طبیعی بودن قبل نمیشه چون پروتز میزارن انگار همیشه یه چیز سفت وسط صورته
پروتز برای بعضی جراحی ترمیمی هست برای عمل اول پروتز نمیذارن از غضروف خود بینی یا درصورت کمبود از گوش یا دنده استفاده میکنن برای ترمیم هم دکتر حرفه ای پروتز نمیذاره
پروتز برای بعضی جراحی ترمیمی هست برای عمل اول پروتز نمیذارن از غضروف خود بینی یا درصورت کمبود از گوش ...
من یه بار عمل کردم فقط ولی پروتز گذاشته دکتر گفت اگه از غضروف خودت بزارم به مرور زمان افتاده میشه درست هم گفت به نظرم الان شش ساله عمل کردم ولی تکون نخورده بینیم