2777
2789

عملش سخته؟درد داره؟

من چهارشنبه نوبت دارم

بعدش ک چندماه بگذره بینیت حس قبلیشو دوباره میگیره

یا همیشه سخته و انگار یه چیز مصنوعی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی حسش میکنی؟بده؟

نه الان که عادت کردم 

ولی قبل عمل وقتی دماغم میخارید با تمام وجود یه بار در جهت عقربه های ساعت و یه بار خلاق جهتش میخاروندم 😁 الان دیگه نمیشه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

عمل راحتیه هیچوقت به نرمی و طبیعی بودن قبل نمیشه چون پروتز میزارن انگار همیشه یه چیز سفت وسط صورته

پروتز برای بعضی جراحی ترمیمی هست برای عمل اول پروتز نمیذارن از غضروف خود بینی یا درصورت کمبود از گوش یا دنده استفاده میکنن برای ترمیم هم دکتر حرفه ای پروتز نمیذاره

پروتز برای بعضی جراحی ترمیمی هست برای عمل اول پروتز نمیذارن از غضروف خود بینی یا درصورت کمبود از گوش ...

من یه بار عمل کردم فقط ولی پروتز گذاشته دکتر گفت اگه از غضروف خودت بزارم به مرور زمان افتاده میشه درست هم گفت به نظرم الان شش ساله عمل کردم ولی تکون نخورده بینیم 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

من یه بار عمل کردم فقط ولی پروتز گذاشته دکتر گفت اگه از غضروف خودت بزارم به مرور زمان افتاده میشه در ...

دکترتون کی بوده؟ منم ۴ساله عمل کردم هیچ اتفاقی نیفتاده. استفاده از غضروف مصنوعی اخرین مرحله هست که هیچ امیدی به غضروف بدن بیمار نیست😑