2777
2789

حتی یه نفر نیست بگه خرت به چند من 

رفلاکس چیزی نیست کسی تجربه نکرده باشه 

ولی فقط خیانت و این چیزا طرفداز داره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون کاربرا دگ نسلشون منقرض شده دگ الان سایت پر تینیجرو مردو مجرده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اون کاربرا دگ نسلشون منقرض شده دگ الان سایت پر تینیجرو مردو مجرده

واقعا راست میگی 

دیگه هیچ کس حوصله کمک کردن نداره 

من سال 91اینجا بودم همه یه خانواده بودیم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

اخه عزیزم من خودم هیچوقت برا بچه کسی راه حل درمانی نمیدم

در نهایت باید ببری پیش پزشک اینچیزارو

ولی من خودم راجع بع تجربه بچه داری و شیر خشک و .. خیلی کمک گرفتم اینجا

مامان دوتا گل پسر

3ماه و 8روز

عزیزم پسر منم اینجور بود دارو زیاد نداره خودت باید رعایت کنی اولا که شیر کم کم بهش بدی یهو معده ش پر نشه و حتما حتما زیر سرش بلند باشه یسری شیر خشک ها هم هست مخصوص بچه هایی هست که رفلاکس دارن 

اینو بخون شاید تونس مشکلت رو حل کنه

یکسری کارها رو باس خودت انجام بدی یکسری کارها رو برا بچه،تایم خوابشم خیلی مهمه ک بهم ریخته و.. نباشه

✅ #ریفلاکس معده نوزاد

🚫از مصرف سردیجات پرهیز کنید یا حداقل با مصلح میل کنید، مثل ترشی،لبنیات،مرغ،فست فود ....

اگر یبوست دارید دم کرده گل محمدی با عسل میل کنید و شبها قبل از خواب یک قاشق روغن زیتون تصفیه نشده و بودار میل کنید

شکم و ملاجِ سرِ بچه را با روغن کنجد یا زیتون چرب کنید

بعد از غذا هاضوم بخورید

قبل از غذا نمک و آویشن مزمزه کنید

آب به و آب سیب با عسل بخورید

داخل غذا حتما زیره و کمی زنجبیل اضافه کنید

مادر و کودک روزانه سویق میل کنند

ریفلاکس معده کودکان ممکنه بر اثر کوچکی معده باشه که آب سیب و به درمانش هست

با براثر پایین نگه داشتن سرنوزاد هنگام شیردهی⛔️ که باید اصلاح وضعیت بشه

اگر طفل شیرمادر میخوره ، مادر میتونه داروی کاسنی، مرکب دو و جامع+زیره مصرف کنه و اغلب با اصلاح غذای مادر مشکل بچه هم رفع میشه و فقط در مواردی که درمان اتفاق نیفته نیاز به این داروها برای طفل هست.

⚡️مادر شیرده آداب غذاخوردن را رعایت کند 

قبل وبعد غذا نمک دریا مزمزه کند

غذا را خوب بجود و ....

سیاهدانه وعسل ناشتا بخورد.

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اخه عزیزم من خودم هیچوقت برا بچه کسی راه حل درمانی نمیدمدر نهایت باید ببری پیش پزشک اینچیزاروولی من ...

منکه درمان نخواستم چهار تا مادر یه جا جمع میشن از تجربیات هم میگن یه کم دلگرمی میدن 

گاهی اوقات شنیدن حرف بقیه هم آرومت میکنه