2777
2789
عنوان

گفت هیچکی نگات نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 68 پست
ن منظورش این بود تو زشتی کسی زشتا رو نگا نمیکنه

نهههه اینطوری نیست من واقعا قیافم بد نیست خوبم به گفته همه ولی مثلا شب میخوایم بریم بیرون میخوام تیپ بزنم یا مثلا آرایش کنم بابام میگه ول کن بابا بیا بریم این موقع شب کی نگاه میکنه ببینه چطوری ولش بیا سریع بریم 

اونم منظورش همین بوده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب توخودت خودت و کم ارزش میبینی ..همیشه سعی کن مرتب بری بیرون حتی واسه چند دقه ..بعد اون که اولش چیز ...

درسته منم خودمو دست کمو کم ارزش میبینم 

خب اخه خیلی نامرتب بودم موهام دورم ریخته بود شالم ی رنگ بود پالتوم ی رنگ اصلا عجیب بودم😂

😂😂 اره برای منم پیش اومده خب لحن و شناختت از طرفم مهمه من میدونم شوهرم منظور داشت با توجه ب شناخت ...

اره درست میگی حتما تو یه موقعیت مناسب بهش بگو

💕🧚‍♀️                                               

خب منظورش اینه اینقد نظر مردم برات مهم نباشه راحت باش آخه خدایی مگه مردم بیکار نشستن شما رو نگاه کنن ...

ن اخه من چیکار مردم دارم خودم معذب بودم بخدا بقران انقد نگین مردم 

مردم ب من چه اخه

کی تو رو نگاه می‌کنه که خب معنی خوبی نداره حق داری ناراحت بشی و ازش بخوای از ادبیات درست استفاده کنه ...

بسیار عالی ممنون عزیزم بله حق باشماست 

من شناختم از شوهرم باعث میشه برداشت خوبی نداشته باشم 

خب اینکه دلخوری نداره شمام میگفتی خوشگل‌ترین دخترا رو‌کسی به تو‌نمیداد بااین ریخت و قیافه ات 😂یعنی ...

من زدم زیر گریه همین ی کارو کردم فقط😭😭 هنوزم یادم میوفته عصبی میشم