2777
2789

من یه دختر 20 سالم

من از کلاس شیشم رابطم با مامان بابام مخصوصا مامانم خراب شد. من ادم کم صبری بودم. خیلی خیلی بهشون بی احترامی و توهین کردم. یه بچه ی خیلی نفهم بودم. نمیدونم چرا نمیشه جلوی این زبون لعنتیمو بگیرم.وقتی بهم توهین میکنن نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و حتما باید جوابشونو بدم

از 9 سالگی نماز میخوندم.همیشه دعا کردم و از خدا خواستم کمکم کنه رابطم خوب بشه.ولی کمکم نکرد

روز به روز داریم بدتر میشیم طوری که دوتا داداشم که از من کوچیکترن هم دارن به مامان بابام بی احترامی میکنن

چیکار کنم فقط با مرگم میتونم جبران کنم

هرکار میکنم نمیشه

خودم بلند میشم همه کارای خونه رو میکنم غذا درست میکنم که با کمک کردنم یکم دل مامانم باهام صاف بشه ولی اون دیگه از ته دل ازم متنفره 

مامان بابامم بی تقصیر نبودن.از بچگی کوچکترین چیزا مثل یه تولد کوچیک یا مانتو شلوار عید و هرچیز دیگه ای که خواستم رو گفتن نداریم بخریم برات

دانشگاهم میرم هفته ای دویست تومن واقعا خرج دارم توشهر دیگه همین پول رو با گریه میگیرم

یه دختر خیلی کم توقع میخوان که اصلا به خودش نرسه و برای کوچکترین چیزا مثل به رژ ساده کلی باهام دعوا میکنن و نفرین میکنن

منم خیلی اذیت شدم ولی بدترین چیز اینه نمیتونم جلوی بی احترامیم رو بگیرم

بعد عید امسال بابام سکته خفیف کرد و آنژیو کرد

مامانمم 43 سالشه یائسه شده و دکتر گفته به خاطر جوش کردن اینطوری شده

من مامان بابامو داغون کردم مقصر همه اینا منم سلامتیشون رو گرفتم. تا اخر عمرمون باید نگران قلب بابام باشیم

دیگه هیچ جای جبرانی نیست 

هیچ کاری نمیتونم جز اینکه برای مرگ خودم دعا کنم چون جرعت خودکشی ندارم

فقط خواستم یکم دلمو خالی کنم اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خانم تو هنوز خیلی جوونی امیدوارم حال دلت خوب بشه، مجموعا دخترا خیلی والدینشون رو اذیت میکنن بی دلیل نبوده که از قدیم الایام مردم بچه ی دختر دوس نداشتن... 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

این حرفو نزن عزیز دلم .🫂ببین چقد خدا دوست داشته که خواسته الان برگردی🥺

این همه سال دعا کردم نشد

الان که سلامتی مامان بابام گرفته شده چه فایده داره

تا آخر عمر عذاب وجدان دارم

این حرفو نزن عزیز دلم .🫂ببین چقد خدا دوست داشته که خواسته الان برگردی🥺

خیلی خیلی سختی کشیدی میدونم .

اصل اینه که پدر و مادر باید با بچه کنار بسان و مراعاتشو کنن .

همین الان میتونی مراقبشون باشی ،همین که دلت پیششونه یعنی میشه .

ولی خود بهتره مراقب خودتم باشی و به خودتم برسی ،نه در حد اینکه کاملا خودتو فراموش کنی .

به هرحال تو همیشه دخترشونی(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

وای عزیزم چقد شبیه منی

میتونم کلی دربارش برات بگم

و البته چون بزرگترم این روزا پشت سر گذاشتم

اگه دوس داشتی از تجربیات بهبودم برات میگم

فقط بدون بزرگترین نتیجه ای که گرفتم اینکه با مُردن ما اونا راحت و خوشحال نمیشن و از این داغون ترشون میکنیم

اونا فقط با آروم شدن ما حالشون خوب میشه

و این آرام شدن زمان میبره

یکم تحمل کن:)

یائسه شدن هیچ ربطی به حرص و جوش نداره اطرافیان ما هم هستن ۴۰ سالگی یائسه شدن 

میفهمم چی میگی واقعا نمیشه و خیلی سخته ادم جلوی خودشو بگیره من از وقتی درگیر طلاق شدم خیلی این مدلی شدم و هرکی هرچی بگه جوابشو میدم هرکسی میخواد باشه فرقی نداره 

این قضایا هیچ ربطی به تو نداره اتفاق می افته چه زندگی خوب باشه چه بد 

ما هم با ندارم و نخر و نپوش بزرگ شدیم با اینکه نداریم قسط داریم وام داریم چک داریم خرج نکن لباس عید واسه ما معنی نداره اگر لباس خواستیم میگیم میریم میخریم اگر پول بخوایم باید دو سه هفته یکماه قبلش اعلام کنیم تا بعد نگن نداریم 

اینا رو همه دارن ، مخصوصا الان که واقعا گرونیه 

روزه سکوت بگیر یا قبل از اینکه جواب بدی تا ۱۰ بشمار

تو بیگناهی بچه جون چرا خودتو مقصر میدونی اونی باید بمیره ک این روز رو برای مردم ایران بوجود آوردهبیا ...

من نمیتونم جلوی زبونم و بی احترامی رو بگیرم

من نماز میخونم روزه میگیرم نمیدونم این مشکل رو چرا دارم و نمیتونم حل کنم

خیلی زود عصبانی میشم و نمیتونم جلوی خودم و توهین کردن رو بگیرم

این همه سال دعا کردم نشدالان که سلامتی مامان بابام گرفته شده چه فایده دارهتا آخر عمر عذاب وجدان دارم

عزیزم دعا تا یه حدی تاثیر داره ،خودمونم باید بخوایم .

جوری که من میبینم اثرشو گذاشته 😉🤍

قشنگم اینکه اونا آسیب دیدن مقداریش بخاطر شما هست اما همش هم نه .

عذاب وجدان کمکی نمی کنه ،ولی  براشون جبران کنی ، مگه نه؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من نمیتونم جلوی زبونم و بی احترامی رو بگیرممن نماز میخونم روزه میگیرم نمیدونم این مشکل رو چرا دارم و ...

اشکال نداره اقتضای سنته و طبع بدنت کم کم یاد میگیری خشمت رو کنترل کنی عذاب وجدان نگیر عزیزم روزگار سختیه تو گناهی نداری

وای عزیزم چقد شبیه منیمیتونم کلی دربارش برات بگمو البته چون بزرگترم این روزا پشت سر گذاشتماگه دوس دا ...

ممنون میشم بیاین صحبت کنیم

میدونم مردنم خوشحالشون نمیکنه

ولی خودم راحت میشم