2777
2789

عزیزان از معجزه هایی که از خدا دیدین بگین حالا تو هر زمینه ای 

جایی که واقعا معجزه رو حس کردین بگین اصلا شرایط خوبی ندارم بگید شاید حال منم بهتر شه ❤️❤️❤️

گفتن منم لایک کن💔💔 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

لوله بخاری از جا دراومده بود، نصف شب بیدار شدم دیدم و دیدم که درباز مونده بوده هوا جا به جا میشده برا همین خفه نشدیم🥲

احساس میکنم خدا دیده مارو

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدامش بگم گلم؟ یه معجزه بگم که ازسوی خدابوده قشنگ میشه حس کرد

من کلاس نهم بودم به همه خوبی کردم تاجایی امکان به همه تقلب میرسوندم یک روز مریض بودم نتونستم بیام مدرسه همان روز یادمه خانم مطالعاتمون جزوه می‌داد به بقیه ولی من چون حالم خوب نبوده

و رفتم دکتر و برگ مرخصی گرفتم از دکتر وقتی که از دیگران می‌پرسیدم که میشه جزوه معلمه رو بدین خلاصه اونا طفره می‌رفتند 

و جوزه شون به من نمی‌دادن خلاصه روز امتحان شد حالم خراب بود گفتم خدایا توکه دیدی من خوبی کردم تقلب کردم بیا اینم جوابم خوبی هام😭😔قبل خواب گفتم بیایه کاری کن که دیگ تعطیل بشه شب خوابیدم صبح شد😅دیدم برف امده گفتم حتما تعطیل نمیکنن خیلی ناراحت بودم خیلی😭😔بعدش ابجیم گفت محدثههههه تعطیل شدی😭خوشحال شدم خیلییییی به خدا گفتم دمت گرم حالا میرم به معلمه پیام میدم جزوه رو بفرسته😭😔میدونی نمره چند گرفتم۲۰😭😭😭😭😅😅😅