2777
2789

💖Mahsa💖:

مواد لازم برای مرغ شکم پر

مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )

سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )

مغز گردوی چرخ شده یک فنجان

آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان

پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری

زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

زرشک 2 قاشق سوپخوری

شکر یک قاشق سوپخوری

آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند.

سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم

و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم.جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم.

بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم.

3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود.

پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغز گردوی اسیاب سده رو با پیاز رنده ریز شده و رب انار مخلوط کن

بعد داخل شکم مرغ رو با این مخلوط پر کن

بعد زعفرون و رب انار و نمک رو حسااابی روی پوست مرغ بریز

بعدم گردن مرغ رو بدوز یکم از عقب تر بدوز که موقع پخت پاره نشه

پایین مرغ هم همینطور بدوز

با چاقوی کوچیک چندتا برش نه چندان عمیق قسمت سینه مرغ بزن خیلی کم عمق بزنیااا

بعدم تو روغن تقریبا حسابی سرخش کن

مرغ خودش اب میندازه ولی یه نصفه استکان اب هم به روغن اضافه کن

قابلمه حتما نچسب باشه که موقع برگردوندن مرغ وا نره

شاید به ظاهر سخت باشه

ولی کار راحتیه و خیلی خوشمزه و مجلسی

سلام عزیزم من شمالم مرغ شکم پراش حرف نداره.سبزیهاش دقیق نمیدونم چین .بعضیهاش سبزیهای محلین که شما نمیتونید تو شهر خودتون پیدا کنید.ببینید چی خوب میشه همونهارو بریزید+ مغز گردو+رب انار+پودر انار دون که اینجا مرسومه

من پیاز و گردو و انار دون و آلو ریزارو تفت میدم میریزم تو شکم مرغ میدوزم.قبلش روی مرغ و داخل شکمشو ادویهو نمک و زعفرون و کره میمالم.تو روغن با شعله ملایم سرخ میکنم.در قابلمه گذاسته باشا که پختم بشه.بعد که خوب همه جاس سرخ و طلایی شد.یه قابلمه دیگه که تمیز باشه مرغو میزارم اون تو و روغنو میرزم داخلش.قابلمه قبلی توش سیاهی های سرخ شدن مرغ هست سیاهش میکنه.یکم کره میریزم و زعفرون و آب یدونه نارنج.دم کنی میزارم با شعله کم بپزه.بعد که قشنگ پخت و طلایی شد آمادست.بعضی وقتا هم سبزی ماهی شکم پر میرزم تو شکمش

و

سلام دوستان واسه پخت مرغ شکم پر خوشمزه به طرز خوزستانیا😍 کشمش با برنج نیم دانه وپیاز خوردشده وادویه مخلوط میکنیم بعد کره با زعفرون ونمک رو روی همه جای مرغ میمالیم بعد با مخلوط کشمش وبرنج وپیازی ک آماده کردیم مرغ رو پر میکنیم ومیدوزیم ..واس پختش دو راه هست یکی تو اب میزاری بپزه بعد سرخ میکنیم روش دومی هم اول سرخ میکنیم بعد تو آبگوشت میزاریم کلی بپزه حتما امتحان کنید عالیه😍😍 درضمن بگم مرغ رو با چاقو حتما چندتا برش یاسوراخ کنید ک مواد داخل مرغ بپزه

خوشمزه وساده