کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
غصه نخور دنیا بزرگ و رنگارنگ پر از آدم های متفاوت بلاخر یکی خوبشو پیدا میکنی
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
پیام دادپ زنگ زدم صد بار داد زد چرا زنگ میزنی زنگ نزن و دیگ پیام ندادم
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
ب قران ک اصلا من ایمو بیشتر از اکسم دوست دارم بخدا دیوونشم
من گوه عکس دست منو اکسم بک گراندم بود و پارتنرم دید و ممو رسوند خونه هیچ حرفی نزد رشیدم س ساعت بعدش ...
خب واقعا وقتشو گرفتی چه معنی داره وسایل با حتی خاطرات آدم قبل با وجود فرد جدید وجود داشته باشه
الان داری گریه میکنی
یه کم بزرگ شو
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
کاری ازت برنمیاداون عکستو دیده چه دلیل قانع کننده ای میخوای بیاری واسه این کارت؟ اصلا برعکسش اگه تو ...
من خودم دارم میمیرم از دوریش بیوشو برداشت اشتوری غمگین گذاشت و تا ۱۰ دقه ک منو رسوند خونه ۴ نخ سیگار کشید و هی ازش میگرفتم داد میزد دسمو نگیر😭😭😭😭😭😭😭