2777
2789
عنوان

چقدر لباس نوزادی گرونه

174 بازدید | 33 پست

من فکر می کردم با بیست تومن میتونم ضروریات سیسمونی بخرم هزینه نکنم جای پولی که میره اخر بدرد هم نمیخوره خیلی چیزا جاش براش طلا بخرم اول بسم الله عبدل اباد تهران رفتم دوتا سرهمی بیرونی تا سه ماه و پوشک تعویض و یه سرهمی بافت شش ماهگی چون پاییز زمستون شش ماه ب بعد میشه با پتو دورپیچ شد پنج تومن تازه میگن اینجا قیمتا مناسبه

فکر کنم پنجاه تومن همون ضروریا بشه ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی گرونه 

منم باید بخرم البته تیکه بزرگا از بچه اول مونده 

فقط لباس و وسایل بهداشتی و خواب و ریزه می‌ره 

همینا فکر کنم بالای ده ۱۵تومن بشه 

دو دست لباس خونه فقط  میشه دو تومن 

سرهمی هم دیدم دونه شیشصد هفتصد بود 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

تخت و کمد نمیخوام اتاق ندارم

بجای لباس اضافه واسش تخت نوزاد گهواره ای بگیر عادت کنه توش بخوابه خیلی راحت تری تا روی پا بخوابونی

وسایل اضافه نخر اگه لیست داری بزار بگیم کدوما ضروری نیست

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بلاخره بایذ بخرهگرونتر میشهمن همیشه برای سال بعدی بچه ها خریدمیکنمسال دیگه همون لباس ۳برابز شده

آخه بچه کوچیک سایزش و رشدش معلوم نمیشه 

ممکنه یکی تپل باشه یکی لاغر 

دیگه بالای دوسال باشه آره میشه ولی نوزاد نه 

من رو بچه اول این کار رو کردم و خیلی از لباسها یا براش تنگ یا گشاد بود و خیلی ها هم به فصل اندازش نشد 

رو دومی فقط برای دو سه ماه اول رو میخرم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

تخت گهواره دار اسپرت بخر اصللضررنمی کنی ودعاکن به جون من

ببین تختارو دیدم زویه اینا تا دوسال جواب میده هی به من میگن پولتو دور میریزی گهواره سنتی هم میگن بچه میفته مثلا زویه 3500 یه تخت بود تا چهارسال پنج تومن ولی دیگه گهواره نمیشد دوکاره بود پارک بازی داشت خیلی گیج شدم