2777
2789
عکسشو بفرس من میدونم

سلام.ببخشید الان پیامتونو دیدم.چندوقت حسابم مشکل داشت نمیتونستم وارد بشم 

عکس میفرستم بی زحمت بگو ممنون.برا کسی انجام دادی درست بوده؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر میشه

منظورم از زمان اینه که الان باردارنیستم چندماه دیگه انشاالله اقدام کنم هروقت باردار بشم این پیش بینی درست میشه؟

مطمئنی؟این حالت نشسته هست.عکسو تقریبا یکماه پیش گرفتم.زمان مهم نیست‌؟

نه زمان مهم نیس ولی همیشه مادربزرگم اینا میگفتن ناف بچه از بالا باشه پسر از پایین دختر مال شما از بالاس

منظورم از زمان اینه که الان باردارنیستم چندماه دیگه انشاالله اقدام کنم هروقت باردار بشم این پیش بینی ...

والا نمیدونم ولی مادربزرگمون میگفت درسته از پاشنه بچه هم میشه فهمید برا خیلیا درست درمیاد منم باردارم خیلی دوس دارم جتسیتشو بدونم

ممنون عزیز خودت چی روس داری

هرچی قسمت وخواست خداباشه.من دوسالونیمه بچه داری میکنم دیگه میدونم مهم اینه صحیح سلامت باشه و انشاالله عاقبت بخیر بشه ولی راستش بچه اولم دختره ته دلم دوست دارم بعدی پسر بشه که خیالم راحت باشه از دوتاش دارم

والا نمیدونم ولی مادربزرگمون میگفت درسته از پاشنه بچه هم میشه فهمید برا خیلیا درست درمیاد منم باردار ...

آخی... بسلامتی انشاالله.بخوبی خوشی و راحتی بگذرونی بارداریتو نی نی سلامت بیاد بغلت

هرچی قسمت وخواست خداباشه.من دوسالونیمه بچه داری میکنم دیگه میدونم مهم اینه صحیح سلامت باشه و انشاالل ...

اره عزیزم منم به خدا همین فکرارو میکنم انشالله اگه به صلاحمون باشه خدا یه پسر بده بهمون عکس پاشنه بچه رو هم بفرس