2777
2789

رفتم عطر فروشی میخواستم عطر بگیرم عطری که میخواستم رو نداشتن طرف خودش سه مدل عطر زد رو لباسمم گفت یک روز بمونهه ببین از بوی کدوم یکی رو لباست خوشت اومده بیا بگیر یکی عطر اریانا گرند هست که از دیشب تا الان بوش مونده و کل وسیله هامم بوشو گرفتن یکی دیگه که من خیلی خوشم میاد و بوی نارگیل میده یار صورتی یا اسم دیگش پینک ایر هست یکی هم به شال مادرم زدهه خوده عطر فروشهه میگفت این یکی ماندگاریش خیلییی و تا یک ماهه هم نمیره و اسمش مای وی هست حالا امشب میخوام برم بخرمم موندم کدومو بگیرم نظر شما چیهه

همه خریدا به کنار خرید عطر بکنار اصلا خیلی متفاوته 😍ازبس جذابن

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این جاهای کوچیکش رو میخوام بگیرم خوده ادکلنش بالای دو تومنهه گفتم اگه میخوام بگیرم دوتا از این ...

دلم خواست آریانا رو بخرم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من هم تجربه مای وی دارم و هم آریانا 

دوتاش خیلی خوبه ولی مای وی بیشتر پسندمه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

منم برای همسرم میخواستم ادکلن بخرم یکی بود اسمش یادم رفت خیلی خوشبو بود قشنگ دوهفته رو لباسش بوش مونده بود 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

۲تومن و ب بالا چیزی نیست من ۲و۸۰۰دادم عطر واسه لدوراالبته قیمت جدیدش ۲و۸۰۰قبلشم ۱۸۵۰راضیم

لدورا هم خوبه منتهی این چندتا طرف میگفت خیلی پرفروشهه و ترند شدهه تستر زد ماندگاریش خوب بود