2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

16340 بازدید | 89 پست

حدود بیست و دو هفتمه..بچه اولمم هست ..  هفته نوزدهم رفتم سونو دادم. گفتن بچت دختره... مادرشوهرم برگشته ب شوهرم گفته بچه چیه.  شوهرمم گفته دختره..  مادرشوهرم برگشته گفته اگه پسر بود ک زمین و زمانو خبردار میکردید, .پس همون دختره ک نگفتید... دلم از این حرفش خیلی شکسته..  کلا چهار تا جاری هستیم..  من طبقه بالای مادرشوهرم هستم..  دو طبقه بالای من هم دو تا جاری دیگم زندگی میکنن..  یکیشونم ک خونش بیرونه..  همشون بچه هاشون دختره..  فقط بچه دوم جاری زرگم پسره..  اون خیلی کنجکاو بود بدونه بچه من چیه..  الان از اینکه بچم دختره خیلی ذوق میکنن..  با این طرز فکر کهن ستلیشون نمیدونم چیکار کنم...  خیلی زود بچه دار شدم..  ک ب خواست شوهرم نبود..  بعضی وختا میشینم گریه میکنم ک چون دختر شده شوهرم انقد نسبت بهم بی اهمیته...  

چرا هرچی اعضای نی نی سایت درد و غصه دارن من همشو یکجا دارم ؟😢😢😢😢

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های جاریای منم دخترن، اما هیچوقت اجازه ندادم کسی در مورد جنسیت بچه م نظر بده.. اونروز همکارم گفت الان استرس داری که بچه ی توام دختر بشه چون اونا همشون دخترن!؟ منم گفتم مگه من املم؟ مگه میخوام برا مادرشوهرم یا جاریام بچه بیارم که نگران باشم.. گفتم هرچی باشه تاج سرمه به هیشکی هم ربطی نداره.... توام کمی اعتماد بنفس داشته باش یعنی چی این حرفا

عزیزززززززم چرا خودتو اذزت میکنی اینجوری.الان نینی تو شکمت عذاب میکشه و حس مزکنا مهمون ناخوندس.مطمئن باش روزی ازین حربات و طرز فکرت پشیمون میشی.بچه منم دختره ولی با دنیا عوضش نمیکنم.به دنیا که بیاد شک نکن شوهرت عاشقش میشه.پسردوستی مال عهد بوقه

اهميت نده عزيزم ،لياقت ندارن من نميدونم پسر چه حسني داره كه همه دنبال پسرن ،كاش خدا يه دختر هم به من ...

دلم خیلی پره..  از محرم ب بعد باهاشون قطع رابطه ام..  بعضی وختا دلم ب حالش میسوزه.. ک من باعث تشکیلش شدم... چون شوهرم بچه نمیخواست... اگه پسر میشد.. شوهرم دهنش بسته میشد..  ولی الان خیلی حرص میخورم..  از اینکه اینهمه تو حاملگی حرص خوردم.. میترسم بچم عصبی بشه در اینده

دلم خیلی پره..  از محرم ب بعد باهاشون قطع رابطه ام..  بعضی وختا دلم ب حالش میسوزه.. ک من ب ...

نن چي بگم عزيزم شبانه روز در حال گريه كردم،فكر كنم بچم بيچاره رواني به دنيا بياد ،بچه اولته درسته؟؟؟