2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی کم نمیاره....💔🦥

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

الان یکی میاد میگه

بیچی دیرم میخای بیشی😏

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دگه بایدبرنامه ریزی کنی هرماه یه مقدارخریدکنی  دیروزتومغازه شیرینی فروشی یه خانم دیدم پسته میخریدمیگفت ازالان تاعیدهرماه یه قلم ازاجیلارومیخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با حقوق کارمندی همیشه کم میاریم

کار آزادم همینه 

ماهم کم آوردیم فک کنم الان شاید ۵درصد مردم خوب باشن بقیه کم آوردن💔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چی می گن؟

توقع مالی دارن توقع دارن تا مرکز استانم ک میریم ببریمشون چه برسه مسافرت توقع دارن هرووز اینجاباشن من عین ی خدمتکار سرپا باشم و دیر ب دیر بریم خونشون وقتیم رفتیم همچی خودمون ببریم و اونجام من سرپا باشم تو مالمون شریک باشن و من هیچی نگم کلا دوست دارن شوهرم و زندگیمو دست بگیرن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید