از خیلی وقته دنبال خونه ایم، ی وام هم گرفتیم تو حسابه ولی خونه ی که میخایم پیدا نمیشه کلافه ام ، خسته ام از گشتن. نمیدونم چکار کنم. امروز عصر بازم باید با دوتا بچه بریم املاک ها بچرخیم از شما دوستان میخوام دعا کنید امروز اون خونه ی مدنظرمون رو پیدا کنیم معامله کنیم . به آرامش برسم. هر کس دعا کنه براش آیت الکرسی میخونم هم تجربه هم اعتقاد دارم دعا در حق همدیگه به اجابت میرسه. ممنونم
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است