2777
2789

خرما مجلسی دیگه چیه، واسه هدیه؟ به کی؟ واسه چی؟ فک نکنم 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری خرماهای با مغز آجیل و لواشک و زردآلو این چیزا، واسه هدیه تولد. می خوام بفرستم دم خونه خودش

چه. جالب ولی کلا خرما برای هدیه خوب نیست، شکلات خوبه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

حتی اگر آجیل دار و خوشمزه باشه؟ دوستم منو می‌شناسه فقط خوشمزگیش برام مهمه

اخه خیلی زشته ما قبرستون میبریم پخش میکنیم

این همه هدیه میتونی بخری

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نه مناسب نیستدوس داری خودت برا تولدت خرما هدیه بگیری؟

مناسبه عزیزم. کنار کلی بادوم و پسته و لواشک و قیسی گذاشتنش. این میوه تازه کشف شده که از ۵۰۰۰ سال پیشه کلی مواد معدنی و ویتامین داره. همین الانش دسته گل قرمز میخرند و دو تا گل زرد هم کنارش میدهند خیلی هم خوبه.

من میخرم و برا سوغات خارج از کشور هدیه میبرم که یه دونه ش هم طلاست 

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

مناسبه عزیزم. کنار کلی بادوم و پسته و لواشک و قیسی گذاشتنش. این میوه تازه کشف شده که از ۵۰۰۰ سال پیش ...

ایشون نگفتن که کنار پسته و قیسی و... گفتن خرما مجلسی

خرما مجلسی برای مراسم ترحیم هست

من نمیدونم خارج از کشور عرفش چیه اما تو کشور خودمون خرما مجلسی و گل گلایل برای مجلس ترحیم