2777
2789

حمله سگ ها ی سیاه و مبارزه باهاشون . حمله سگ ها و بالا رفتن از تیر برق🤣 . حمله سگ ها و مبارزه باهاشونو فرار کردنشون . حمله شیطان ها و قطع کردن سرهاشون . حمله جن ها و مسقره بازی هاشون . حمله شیاطین عجیبو غریب . افتادن هفت ستاره دنباله دار نزدیک خونه . اخرالزمان و حمله ببر سیاه و مغلوب کردنش توسط من . حمله شیاطین ادم کش درون سایه و دو نصف کردنشون توسط شمشیریکه پیدا کردم  . بیرون کشیده انسان مرده از اب . بیرون کشیدن انسان مرده از اب و زنده شدنش و حمله کردنش به من . غسل دادن میت . غسل دادن میت و استخون شدنش همون لحظه . دفن کردن جنازه . مبارزه با چند نوع شیطان قدرتمند یکی بعد از دیگری ..... اینا یک قطره از خواب هاییکه میبینم دیگه لازم نیست فیلم ببینم خودم هر شب تو فیلمای عجیبو غریبم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون شبها تا صبح بیدارم اگر ی شب بخاب زودتر بخابم همش خواب های ترسناک میبینم خعلی بده درک میکنم

رفع سنگینی و چشم زخم...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@

ی سوال من گربم چشمش اول اشک زیاد میومد و کامل نمیتونست بازکنه بعد امروز چرک های سبزمیاد از چشمش بنظرت چی بهش بدم بخوره و چی بزنم ب چشمش؟

رفع سنگینی و چشم زخم...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@

مشکل شما غلبه سردی به بدنت هست

من باردارم خواب میبینم شبا دلیلش چیه قبلا اشلا خواب نمیدیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.